Presa băcăuană, luată la mișto de SC Bacău / Tănase: ”Poate că poza e trucată, eu de unde să știu ?”

Masa presei stadion Aerostar
În săptămâna în care conducerea clubului Sport Club Bacău a făcut apel la presă și suporteri să susțină echipa, mass-media băcăuană are parte de un tratament incredibil. Masa presei de pe stadionul ”Aerostar” a fost amenajată în bătaie de joc, oferind vizibilitatea pe care o vedeți în imaginea de mai sus. Rugat să comenteze unghiul din care ziariștii ar trebui să urmărească meciurile celor de la SC Bacău, după ce i s-a prezentat o fotografie realizată miercuri, la amicalul cu FCM Dinamo Onești, antrenorul Viorel Tănase a răspuns: ”Din respect pentru conducere și pentru voi, nu răspund. Cred că va fi un caz unic. Și-apoi, poate că poza e trucată, eu de unde să știu ?” Dacă a fost o glumă, a fost una proastă.

Tehnicianul echipei băcăuane a încercat ulterior să dreagă busuiocul: ”Ca om de fotbal, sunt de acord că presa trebuie respectată, dar asta nu e problema mea. Vă înțeleg și vă dau dreptate, dar suntem și noi la un început de drum. Asta e o greșeală și se poate remedia. Vă aștept la stadion să vedeți un joc plăcut și un rezultat pe măsură.” Tase, din unghiul pus la dispoziție presei de conducătorii tăi, e greu de grezut că jocul va fi plăcut. Pe bune.

Un comentariu la „Presa băcăuană, luată la mișto de SC Bacău / Tănase: ”Poate că poza e trucată, eu de unde să știu ?””

  1. hihi 🙂 mai rau ca suporterii dinamovisti sunteti tratati…zici ca e un tarc, scuze exprimarea…conducerea ar trebui sa realizeze acest lucru si sa ofere respect pentru ca unii fac asta chiar voluntar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.