Conferință de presă la SC Bacău / Viorel Tănase: ”Când sunteți gata, îi dăm drumul, că avem și noi program de odihnă”

Conferinta de presa Sport Club Bacau
Cu cuvintele din titlul articolului a ținut să înceapă Viorel Tănase conferința de presă de joi, convocată de clubul băcăuan la ora 14, lucru care se pare că a tulburat somnul de frumusețe al tehnicianului echipei băcăuane. Altfel nu se explică impolitețea cu care a ținut să-i întâmpine pe ziariști.

Alături de Viorel Tănase, la conferință au fost prezenți Andrei Întuneric și Andrei Burcă, acesta din urmă fiind ”restanța” la prezentarea noutăților echipei băcăuane. ”Întâlnim o echipă cu pretenții la promovare, omogenă, care a terminat anul trecut pe locul 6, cu jucători experimentați, trecuți de vârsta a doua. Este însă o echipă și cu puncte slabe, de care vrem să profităm și să obținem 3 puncte pe care le dorim”, a spus antrenorul Sport Clubului. Întrebat despre punctele slabe ale viitoarei adversare, ”Tase” a răspuns: ”punctele slabe n-o să le spun niciodată în conferință, astea o să le știe jucătorii. Vineri, înaintea antrenamentului, vom face vizionarea, citirea adversarului și le voi spune jucătorilor. Trebuie să înțelegeți că echipa adversă se mai uită și pe Internet și pe televiziuni și nu pot să divulg așa ceva.”

Căpitanul celor de la Sport Club Bacău, Andrei Întuneric, a declarat: ”Suntem un grup foarte unit și abia așteptăm prima etapă de campionat”.

Tânărul Andrei Burcă a spus: ”Țelul meu e să ajung cât mai sus și sper ca SC Bacău să reprezinte o etapă intermediară în cariera mea.”

Un comentariu la „Conferință de presă la SC Bacău / Viorel Tănase: ”Când sunteți gata, îi dăm drumul, că avem și noi program de odihnă””

  1. sunteti profesionisti daca faceti vizionare abia cu o zi inaintea meciului … promovam la anu’ si la multi ani

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.