Eliodor Voica: ”Am avut ocazia să vedem care e nivelul în Liga Campionilor”

Eliodor Voica
La finalul participării Științei Municipal Dedeman Bacău la Istria Handball Cup, l-am rugat pe antrenorul Eliodor Voica să tragă câteva concluzii la cald. ”Sunt bucuros că am avut posibilitatea de a participa la un turneu de o asemenea anvergură, având ocazia să ne întâlnim cu o echipă ca RK Zagreb, care reprezintă o prezență constantă în Liga Campionilor. Consider că meciurile pe care le-am avut ar trebui să constituie o foarte bună lecție pentru noi, din care să extragem rapid învățăturile de rigoare”, ne-a declarat antrenorul principal al vicecampioanei.

Referitor la înfrângerea categorică din partida cu Croatia Zagreb, Colin a spus: ”Poate că și impactul confruntării cu un adversar de o asemenea valoare a avut un rol. În orice caz, am avut ocazia să vedem care e nivelul în Liga Campionilor, de aceea am și spus că trebuie să tragem învățăminte. Lucrul îmbucurător este că în meciul cu Meshkov Brest am reușit să facem o cu totul și cu totul altă partidă, împotriva unei echipe aproape la fel de bune ca cea din Zagreb. Nu trebuie , însă, să ne culcăm pe-o ureche, fiindcă mai avem foarte multe lucruri de pus la punct.”

Întrebat despre cum se prezintă echipa cu o săptămână înainte de debutul sezonului oficial, antrenorul Științei a răspuns: ”cred că suntem într-un ascendent, în primul rând moral. Mai avem, însă, foarte multe lucruri de pus la punct în ceea ce privește relațiile de joc, legăturile și sincronizările pe care trebuie să le facem în fazele importante ale jocului.”

6 comentarii la „Eliodor Voica: ”Am avut ocazia să vedem care e nivelul în Liga Campionilor””

  1. Stim ca e mult de muncă. Era la fel si anul trecut. Era la fel si acum doi ani. Cu siguranta va fi si la anul si la mulţi ani.

  2. Fraza: ”cred că suntem într-un ascendent, în primul rând moral. Mai avem, însă, foarte multe lucruri de pus la punct în ceea ce privește relațiile de joc, legăturile și sincronizările pe care trebuie să le facem în fazele importante ale jocului.”, o repeta de cand a venit antrenor la Bacau; sa dea DUMNEZEU sa fie anul nostru. Primul hop in Supercupa. SUCCES!

  3. Eu sper sa ma insel, dar amicalele din vara asta dau impresia ca forma de joc a echipei e departe de cee ce se asteapta. Parca niciodata in ultimii ani n-am avut impresia de acum, ca vad in teren 7 jucatori si nu o echipa. Transferurile astea or fi bune, dar parca se pierde spiritul Stiintei. Incepe sa-mi fie dor de echipa care a promovat si care, desi nu-si propusese se castige campionatul, avea parca ceva special.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.