Olimpia Satu Mare – Sport Club Bacău 4-1 (1-0), în meci amical

Florin Majer - Sport Club Bacau
Sport Club Bacău a pierdut primul joc de verificare disputat în cadrul stagiului de pregătire din vestul țării. Băcăuanii au pierdut la scor în fața unei alte nou-promovate în eșalonul secund, Olimpia Satu Mare. După cum ne-a informat antrenorul Viorel Tănase, echipa băcăuană a început bine, dar a irosit două bune ocazii, prin Cl. Tudor și Husein, după care sătmărenii au deschis scorul, încheind în avantaj o primă repriză echilibrată. În repriza a doua, pe fondul schimbărilor, dar și al numeroaselor erori defensive ale băcăuanilor, Olimpia s-a desprins, Sport Club Bacău nereușind decât golul de onoare prin Măjer (foto), care a transformat un penalty obținut de Predoiu.

”Am întâlnit o echipă omogenă, cu fotbaliști experimentați, care joacă de 3-4 ani împreună, lucru care s-a cunoscut. E o înfrângere care nu ne cade deloc bine, dar care ne arată că mai avem mult de lucru și de învățat”, ne-a declarat Viorel Tănase.

Sport Club Bacău a evoluat în formula: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Întuneric, Strugariu – Husein, Cl. Tudor, Miron – B. Ungureanu. Au mai jucat: Știrbu, Hurdubei, B. Rusu, Măjer, Dumitriu, Luncanu, Blănaru, Șchiopu și Predoiu.

Următorul joc de verificare al celor de la Sport Club Bacău va avea loc sâmbătă, de la ora 18, la Oradea, cu FC Bihor.

Un comentariu la „Olimpia Satu Mare – Sport Club Bacău 4-1 (1-0), în meci amical”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.