Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău debutează acasă, cu FC Clinceni

Joc scoala Sport Club Bacau (3)
Liga a II-a și-a stabilit, în sfârșit, componența și programul, chiar dacă acestea nu sunt bătute în cuie. Astfel, seria I, din care face parte și Sport Club Bacău, va avea 13 echipe, alături de echipa băcăuană regăsindu-se Rapid București, CSMS Iași, CF Brăila, FC Clinceni (fosta CS Buftea), Unirea Slobozia, Dunărea Galați, Sportul Studențesc, Rapid CFR Suceava, Farul Constanța, Gloria Buzău, Unirea Tărlungeni și ACS Berceni.
Campionatul va începe pe 7 septembrie, atunci când Sport Club Bacău va juca acasă cu FC Clinceni, o săptămână mai târziu băcăuanii vor juca în deplasare, la CSMS Iași, pentru ca, pe 21 septembrie, echipa lui Viorel Tănase să primească, pe teren propriu, replica Rapidului București. Programul nu este, însă, bătut în cuie, în condițiile în care s-ar părea că există eventualitatea ca Farul Constanța să se retragă.
În premieră, campionatul Ligii a II-a va juca în sistem play-off (locurile 1-6) și play-out (locurile 7-12), echipa de pe locul 13 urmând să retrogradeze direct. 16 etape vor avea loc în 2013, iar restul de 16 se vor desfășura în 2014.

5 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău debutează acasă, cu FC Clinceni”

    1. Asa este. FCM Bacau e componenta a Seriei I din Liga 3. A jucat si in Cupa Romaniei impotriva celor de la Sporting Liesti pierzand cu un rusinos 21-0.

  1. bay robert mai lasa k tot in bacau suntem si sechelaru a dus echipa de rapa decand nu a mai fost primar sa fim seriosi…..si de ce nu a investit bani de la nea gigi de pe baciu ya bagat el in buzunarel…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.