Cristian Sava, reales în fruntea Asociației Județene de Fotbal Bacău / Programul primei etape din Liga a IV-a

Cristian Sava, presedintele AJF Bacau
Sâmbătă la prânz, în sala mare a Prefecturii Bacău, s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Bacău, ce a avut pe ordinea de zi alegerile pentru conducerea forului de conducere a fotbalului băcăuan. Au participat reprezentanții a 27 de cluburi afiliate, care l-au reales în unanimitate pe Cristian Sava în fruntea AJF Bacău, pentru un nou mandat de 4 ani. De asemenea, au fost aleși și doi vicepreședinți, Marius Ionică (UZU Dărmănești) și Nelu Hîrlea (CSM Moinești), precum și alți trei membri ai Comitetului executiv, Mihai Voicu (Sportul Răcăciuni), Traian Stoica (Gloria Zemeș) și Marian Ciudin (LPS Bacău).
Traian Oancea rămâne secretarul general al AJF Bacău pentru următorii patru ani, Eugenia Crăciun va fi trezorierul asociației, în timp ce comisia de cenzori va fi alcătuită din Ion Andrieș, Loren Gaspar și Remus Aparaschivei.

”Aș vrea să dezvolt în special proiectele pentru fotbalul de masă, pentru copii și juniori și, nu în ultimul rând, aș dori ca în acest mandat să construiesc, cu finanțare de la UEFA, un teren sintetic în Bacău”, a declarat Cristian Sava.

După alegeri, s-a procedat la tragerea la sorți a programului viitoarei ediții a Ligii a IV-a, care va începe pe 17 august. Iată programul primei etape: Sportul Răcăciuni – AS Negri, AS Nicolae Bălcescu – Fl. Roșie Sascut, Green Club Șerbănești – CS Dofteana, Voința Oituz – Sport Club II Bacău, UZU Dărmănești – CS Căiuți, AS Măgura Cașin – AS Siretu, AS Tg. Ocna – AS Condorilor, Athletic Comănești – FCM Onești și AS Filipești – Voința Gîrleni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.