Sorin Trofin: ”Dac-o fi să jucăm și cu SC Bacău, nu cred că ne vom împiedica”

Sorin Trofin
Antrenorul formației CSM Moinești a considerat victoria cu 6-0 pe terenul Aerostarului normală, menționând că obiectivul echipei sale este să nu piardă niciun joc disputat. Iată interviul pe care ni l-a acordat Sorin Trofin după calificarea în faza a III-a a Cupei României.

Rep.: Te așteptai la o victorie atât de categorică ?

Sorin Trofin: Da, pentru că o să vedeți o echipă a Moineștiului mult schimbată în bine față de campionatul trecut. Mă bucur că elevii mei au răspuns la tot ce le-am cerut și că a fost primul joc în care am stat pe bancă și nu a fost nevoie să intru. Mă bucur pentru rezultat și pentru joc.

Rep.: Totuși, după 45 de minute a fost 0-0.

S.T.: A fost un joc echilibrat până la pauză, dar după aceea și-a spus cuvântul valoarea individuală a jucătorilor de la CSM Moinești.

Rep.: Ai afirmat că îți dorești să ajungi să joci în cupă cu o echipă din Liga I. Asta ar însemna să o învingi pe parcurs și pe Sport Club Bacău. Crezi că o să obții a treia victorie în fața lor ?

S.T.: Nu vreau să vorbesc prea mult de SC Bacău. Le doresc multă baftă în Liga a II-a, sper din tot sufletul ca Bacăul să aibă din nou o echipă în prima ligă. Dacă va fi să fie să jucăm cu ei, asta-i viața, cel mai bun să câștige, dar nu cred că o să ne împiedicăm.

Rep.: Ce-ți propui pentru sezonul viitor de Liga a III-a ?

S.T.: Să nu pierd niciun meci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.