Trei titluri băcăuane la naționalele de probe combinate

Ionut Feniuc (2)
Atleții băcăuani au cucerit nu mai puțin de trei titluri naționale la campionatele naționale de probe combinate pentru seniori, tineret și juniori 1, 2 și 3, care au avut loc luni și marți la București. Ionuț Feniuc (foto, SCM Bacău) s-a impus în întrecerea de decatlon a seniorilor, cu 6700 de puncte, cu aproape 400 de puncte mai mult decât al doilea clasat, clujeanul Răzvan Roman.
În competiția de heptatlon rezervată junioarelor II, Anca Burcă (SCM Bacău) a obținut titlul de campioană națională, după ce a realizat 4427 de puncte, cu 51 mai mult decât medaliata cu argint, Cristiana Dolha (LPS Cluj Napoca).
La hextatlonul junioarelor III s-a înregistrat cea de-a treia victorie băcăuană, reușită de Georgiana Aniței (SCM Bacău), cu 3939 de puncte, cu peste 100 de puncte mai multe decât a doua clasată, Diana Pușcașu (CSS Lugoj).

Sâmbătă și duminică vor avea loc campionatele naționale de atletism rezervate juniorilor II.

3 comentarii la „Trei titluri băcăuane la naționalele de probe combinate”

  1. Felicitari lui Ionut, mai ales ca se pare ca dupa acest concurs se va retrage din activitatea competitionala.

  2. Multumesc pentru felicitari. Acesta a fost ultimul meu concurs la care am participat in calitate de sportiv de performanta. Incepand de azi imi voi dedica timpul spre invatarea micilor si viitorilor atleti, poate viitori campioni ai României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.