Sport Club Bacău intră în cantonament / Claudiu Tudor e ultima ”țintă” a grupării băcăuane

Antrenament Sport Club Bacau
La o săptămână după începerea pregătirilor pentru viitorul sezon, divizionara secundă Sport Club Bacău intră luni seara în cantonament la baza ”Letea”. După prima săptămână de antrenamente, antrenorul Viorel Tănase ne-a împărtășit primele sale impresii: ”am urmărit readaptarea la efort, finalizată cu un joc-școală. M-am decis asupra unui prim lot de 29 de jucători, îi voi mai tria în perioada următoare, când vom merge la Băile Felix pentru un cantonament de meciuri amicale. Deocamdată, rămânem 2 săptămâni la baza Letea, pentru acumulări fizice.”

Iată și lotul pe care contează conducerea tehnică a celor de la Sport Club Bacău (Viorel Tănase, Sorin Condurache, Tudorel Pelin și Viorel Ignătescu) în cantonamentul de la ”Letea”: Petrariu, Știrbu, Savu (portari), Mihălăchioae, Blănaru, Lozneanu, Adăscăliței, Bamba, Burcă, Luncanu, Medeșan, Belecciu, Popa (fundași), Husein, Șchiopu, Claudiu Tudor, Dumitriu, Întuneric, Măjer, Sascău, Miron, Strugariu, Hurdubei, Curiliuc (mijlocași), Bogdan Rusu, Bogdan Ungureanu, Predoiu, Traore. (atacanți).

Noutatea de ultimă oră din lotul grupării băcăuane este mijlocașul Claudiu Tudor (28 de ani, 1,78 m), care a evoluat ultima oară în primul eșalon, la CSMS Iași. De asemenea, un tânăr atacant senegalez, Traore, se află în pregătiri cu Sport Club Bacău. ”E un jucător de perspectivă, pe care vreau să-l formez timp de un an”, ne-a spus Viorel Tănase. Mijlocașul Daniel Vădrariu și-a manifestat dorința de a pleca, după numai o săptămână de antrenamente cu Viorel Tănase, invocând motive personale.

Primul joc de verificare al formației Sport Club Bacău este prevăzut pentru duminică, atunci când nou-promovata în eșalonul secund va juca pe teren propriu cu o echipă din Liga a III-a, Kosarom Pașcani sau CSM Petrotub Roman.

3 comentarii la „Sport Club Bacău intră în cantonament / Claudiu Tudor e ultima ”țintă” a grupării băcăuane”

  1. Oare nu ar fi f normal sa incapa aici si G.Boghian ? In primul rand ca este atacant cu oarece experienta apoi ptr faptul (important) ca este bacauan.

  2. n-are loc aici … e mult sub rusu predoiu sau ungureanu … pt liga 3 a fost bun, dar nu e de liga2 …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.