Vicecampionii s-au reunit luni

Reunire Stiinta Bacau
Vicecampioana Stiinta Municipal Dedeman Bacau a reluat antrenamentele. Dupa o luna si jumatate de vacanta, „studentii” s-au reunit luni dupa-amiaza la Sala Sporturilor si au inceput pregatirea pentru sezonul 2013-2014.

La intalnire au fost prezenti 26 de handbalisti de la prima echipa si de la „satelitul” din divizia secunda, cu totii participand si la primul antrenament al verii. Sedinta de pregatire a durat aproximativ doua ore si s-a desfasurat pe stadionul „Municipal”, seriile de alergari fiind supervizate de un preparator fizic din Franta cooptat in staff-ul tehnic: Florin Vasilcan. La nivel de antrenorat, Stiinta Municipal Dedeman Bacau continua colaborarea cu Eliodor Voica si Sorin Barza, in timp ce echipa a doua va fi pregatita de Bogdan Voica.

„Incepem pregatirea gradual, urmand sa marim volumul de antrenamente astfel incat echipa sa intre in parametri optimi. Baietii sunt constienti de munca pe care trebuie sa o depuna pentru a ne indeplini obiectivele. In aceasta luna, accentul este pus pe pregatirea fizica, iar in august vom incepe meciurile amicale care se vor desfasura dupa un program pe care urmeaza sa il definitivam”, a declarat antrenorul Eliodor Voica.

„Ma bucur ca baietii au revenit in forma buna atat din punct de vedere fizic, dupa cum am vazut la primul antrenament, cat si psihic in conditiile in care cu totii isi doresc sa castige titlul in acest sezon. Nu am avut niciodata atat de multi jucatori prezenti la reunire. Sigur ca o parte dintre ei vor merge la echipa a doua. In ceea ce priveste programul meciurilor amicale, vom organiza Cupa Municipiului Bacau in perioada 9-11 august, iar pe 19 august vom merge la Baia Mare. La turneul din Elvetia s-a renuntat, nemaifiind echipele prognozate initial, si suntem in discutii pentru a perfecta alte jocuri de pregatire pentru ultima parte a lunii august”, a spus managerul Puiu Ciobanu.

In aceasta vara, handbalistii bacauani vor efectua pregatirea centralizata pe plan local. Meciurile de verificare vor incepe in august, odata cu cea de-a VIII-a editie a Cupei Municipiului Bacau. Liga Nationala 2013-2014 va debuta pe 15 septembrie si va fi prefatata de Supercupa Romaniei, trofeu ce va fi disputat intre Stiinta Municipal Dedeman Bacau si campioana HCM Constanta pe 7 septembrie, la Bucuresti.

Lotul cu care Stiinta Municipal Dedeman Bacau a inceput pregatirile in vederea sezonului 2013-2014 ii are in componenta pe Shota Tevzadze, Raducu Tamas, Stefan Grigoras, George Selaru, Marius Bondar, Gabriel Bujor, Cristian Ghita, Michelin Celestin, Ionut Rotaru, Cristian Fenici, Ionut Ramba, Uelington Da Silva Ferreira, Vladimir Rusia, Rares Paunica, Florin Dospinescu, Dragos Iancu, Adrian Sipos, Martin Johannson, Vladimir Carali, Mihai Bujor, Alexandru Tarata, Valeriu Erhan, Pavel Macovchin, Bogdan Moisa, Victor Vartic, Anatoli Bulov.

sursa: stiintahandbal.ro

6 comentarii la „Vicecampionii s-au reunit luni”

  1. Si-au devenir psihic. Asta e treaba ta mai nou. Sa vezi ca si-au revenir psihic jucatorii. Dar secretul care este: probabil s-au achitat salariile si primele.

  2. Bataie de joc. De jucatorii de la Csm. De antrenorii de la csm . De suporteri. Dar ne-am invatat de ceva vreme cu acest lucru.

  3. Se pare ca la CSM incepe sa miroasa urit.Cred ca de acolo pleaca toata lumea sa poata inchide taraba goala !!!Oare nu intreaba nimeni unde sint banii de la primarie?

  4. Vor fi 2 antrenori la Stiinta II ? Voica si Hagiu ? Care principal si care secund ? Sau Hagiu nu mai este ? Iar daca sunt 26 de jucatori, 16 pe foaie Stiinta I, raman 10 la Stiinta II, e posibil ? 2 portari si un singur jucator de camp ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.