EXCLUSIV / Martin Johannson: ”Voi da 110% pentru a câștiga titlul cu Știința”

Martin Johannson
Sport.Bacaul.Ro vă oferă primul interviu acordat de pivotul estonian Martin Johannson în calitate de jucător al Științei Municipal Dedeman Bacău. Veți afla de ce a semnat cu vicecampioana României, ce speră să obțină la Bacău și ce șanse crede că are Știința la titlu în sezonul următor.

Rep.: Pentru început, spune-ne câte ceva despre cariera ta handbalistică de până acum.

Martin Johannson: Am început să joc handbal la 11 ani, iar mai apoi am câștigat cupa și campionatul Estoniei cu echipa HC Kehra. În ultimii 4 ani am jucat în străinătate, primii doi ani în Grecia, iar apoi am venit în România.

Rep.: Cum ai ajuns să semnezi cu Știința Bacău ?

M.J.: Sper că datorită calităților mele. Agentul meu mi-a prezentat această posibilitate într-o zi și, din fericire, am ajuns foarte rapid la un acord. N-am avut nicio ezitare, fiindcă e o onoare să joci pentru un asemenea club.

Rep.: A contat faptul că fostul tău coechipier Rusia a venit și el la Știința ?

M.J.: Sigur că e un avantaj să cunoști pe cineva atunci când mergi la o echipă nouă, dar am jucat destul în România, astfel încât cunosc mai mulți jucători, mai mult sau mai puțin.

Rep.: Crezi că te vei acomoda rapid ?

M.J.: Sper că da, având în vedere că la Bacău e un colectiv extraordinar, sunt convins că vom găsi rapid acel ”click”. Sincer, abia aștept să mă întâlnesc cu toată lumea.

Rep.: Ce speri să câștigi cu Știința ?

M.J.: Acesta e un răspuns ușor. Totul ! Există potențial mai mult decât suficient pentru a câștiga campionatul și cupa și aș fi dezamăgit dacă n-am reuși. Voi da 110% pentru asta și sunt convins că toată lumea va face la fel.

Rep.: Ce șanse crezi că are Știința de a câștiga titlul ?

M.J.: Așa cum am spus, foarte mari. Am văzut ce transferuri s-au făcut și pot să spun că nu putem avea decât un singur obiectiv – titlul de campioni. Avem jucători excelenți.

Rep.: Ce adversari ți-ai dori în Cupa EHF, astfel încât echipa să atingă din nou faza grupelor ?

M.J.: Nu am preferințe speciale. Indiferent de adversar, va trebui să fim mai buni și să câștigăm. Desigur, însă, că e frumos să joci cu echipe pe care le-ai mai întâlnit în trecut, pentru a arăta că ai ajuns la un alt nivel.

Rep.: Ce părere ai despre suporterii băcăuani ?

M.J.: Știința are suporteri extraordinari, foarte gălăgioși și devotați și abia aștept să-i am alături. Sper că mă vor primi bine, chiar dacă vin de la un club rival.

Un comentariu la „EXCLUSIV / Martin Johannson: ”Voi da 110% pentru a câștiga titlul cu Știința””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.