Puiu Ciobanu: ”Constanța a votat cu două mâini pentru 3 străini” / Bacăul și Odorheiul au făcut memorii la FRH

Puiu Ciobanu
La conferința de presă prilejuită de prezentarea hadnbalistului francez Michelin Celestin, managerul Științei Municipal Dedeman Bacău a anunțat că atât vicecampioana, cât și medaliata cu bronz a ediției trecute de campionat, HC Odorhei, au depus memorii la Federația Română de Handbal. Doleanța celor două fruntașe ale Ligii Naționale e una cât se poate de legitimă: acceptarea a 4 jucători străini pe rapoartele de joc ale viitoarei ediții de campionat.

Puiu Ciobanu: ”Anul trecut, cei de la federație au spus că în sezonul 2013-2014 echipele vor putea înscrie pe foaia de joc 3 sau 4 jucători străini. Acum, 13 din cei 15 membri ai Consiliului de administrație au votat pentru 3 străini. Constanța a votat chiar cu două mâini pentru asta, fiindcă ei nu mai au niciun interes anul ăsta, ei concentrând acolo jucători foarte buni din campionatul intern. Am explicat în memoriu că avem contracte în derulare cu 4 jucători străini, la un moment dat am fi putut avea chiar 6, dar am renunțat la Moya și Liszkai. Sperăm să se accepte 4 străini, așa cum s-au acceptat 5 anul trecut pentru Vâlcea și Constanța, e normal ca reducerea să se facă gradual.”

În plus, adăugăm noi, poate că oficialii federației n-au aflat că jucătorii străini aduc un plus de valoare întrecerii interne, mai ales că Știința Municipal Dedeman Bacău și HC Odorhei au adus handbaliști din campionate puternice, așa cum e cel din Franța.

2 comentarii la „Puiu Ciobanu: ”Constanța a votat cu două mâini pentru 3 străini” / Bacăul și Odorheiul au făcut memorii la FRH”

  1. da nu mai faceti transferuri, doar la atat va-ti oprit? la-ti adus pe michelin celestin, pe cristian fenici, pe vladimir rusia si pe portarul george selaru? portari aveam, 3, toti 3 de valoare apropiata, shota, grigoras si tamas, nustiu daca se merita s-al aduceti pe george selaru, dar dar cu 3 jucatori adusi, celestin, fenici si rusia, nu cred ca o sa trecem anul acesta de constanta, mai aduceti macar 2 jucatori de valoare, ca sunt din campionatul intern, ca sunt din campionatele externe, da aduceti, parerea mea

  2. Stati linistiti ca Acum e ocupat cu procesele. Cu Robert, handbalul va yens si el acusi pe agenda. Sau poate mai cadrage chiorul pe unum pe net si noi orbii Mergem sa-i aplaudam.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.