Francezul Michelin Celestin vrea să câștige campionatul cu Știința Municipal Dedeman Bacău

Celestin Michelin
Vicecampioana României la handbal masculin a semnat marți un contract cu interul dreapta francez Michelin Celestin (1.95 m, 96 kg.). În vârstă de 28 de ani, noul jucător al Științei a sosit de la prim-divizionara franceză Fenix Toulouse, locul 11 în ultima ediție a primei ligi din Hexagon.
”Am auzit de Știința și de ambiția echipei de a câștiga cât mai multe trofee, am intrat în contact cu ei prin intermediul agentului meu și astfel am ajuns aici. Proiectul ambițios al celor de aici m-a făcut să aleg Știința, deși am avut și alte oferte. Îmi doresc să câștigăm dacă se poate toate meciurile din campionat, iar în Cupa EHF să ne batem până la capăt, indiferent de adversar”, a declarat Michelin Celestin la prezentarea sa oficială.

Chiar dacă statisticile nu îl recomandă ca pe un golgeter prin excelență, Celestin a fost recomandat drept unul dintre cei mai buni apărători din campionatul Franței. Stângaciul francez a semnat un contract pe două sezoane cu vicecampioana României și se va prezenta la reunirea lotului, prevăzută pentru 15 iulie.
Michelin Celestin si Puiu Ciobanu

9 comentarii la „Francezul Michelin Celestin vrea să câștige campionatul cu Știința Municipal Dedeman Bacău”

    1. Eu-s mulţumit să ieşim pe 2 (pentru că-s realist şi-mi dau seama că investiţiile încă nu ne dau dreptul să sperăm la mai mult), dar să vă batem la noi acasă la 7 goluri 😀

  1. Nu avem noi cum sa fim deosebiti. Ramanem de pluton. Avem 4 straini Cand joaca 3. Avem obiectiv campionatul si transferam aoaratori( ASA il aveam pe manea), georgescu care este 7 clause peste bondar e dar afara, mai aducem un portar Cand avem o caruta in gradins. Succes dar ma indoiesc….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.