Rămânem pe zero / România – Slovenia 22-31 (11-14)

Romania - Islanda (28)
În ciuda evoluțiilor promițătoare de la Scandinavian Cup, naționala de handbal masculin a României a pierdut fără drept de apel miercuri, la București, în fața Sloveniei. Românii au ținut aproape timp de 10 minute, după care oaspeții s-au desprins, elevii lui Eliodor Voica nereușind să se apropie la mai puțin de 3 goluri. Finalul a fost deplorabil, naționala țării noastre neizbutind să marcheze în ultimele 5 minute.
Din păcate, selecționata de handbal masculin a României rămâne la stadiul de speranță în jocurile amicale, în timp ce în partidele oficiale clachează cu regularitate. Să sperăm într-o reconstrucție cât mai rapidă și în alte rezultate la viitoarele preliminarii.

”Azi ar fi fost o surpriză binevenită să obținem măcar un punct. Am asistat la o lecție de handbal eficient, simplu, din care trebuie să învățăm cât mai rapid dacă vrem să ajungem la turneele finale. Suntem obligați să rămânem optimiști și să sperăm că următoarea campanie ne va găsi mai pregătiți și că ne vom impune în fața adversarilor noștri”, a declarat după meci selecționerul Eliodor Voica.

România: Șelaru, Șt. Grigoraș, Marocico – Grasu (6), Asoltanei (3), Ramba (3), Mihalcea (2), Rotaru (2), Talas (2), Iancu (1), Florea (1), Acatrinei (1), Cristescu (1), Șimicu, D. Grigoraș, Cîmpan. Antrenor: Eliodor Voica.

Slovenia: Prost, Lesjak – Spiler (9), Gajic (7), L. Zvizej (4), Dobelsek (2), Dolenec (2), Zorman (2), Bezjak (1), Bilbija (1), Gaber (1), Pucelj (1), M. Zvizej (1), Kavticnik, Miklavcic, Skube.

Duminică, în ultimul joc al preliminariilor pentru Euro 2014, România va juca în deplasare, cu Islanda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.