Naționala de handbal masculin participă la Scandinavian Open 2013

Romania - Islanda (28)
Reunită duminica trecută pentru pregătirea ultimelor două meciuri din preliminariile EURO 2014, naționala de handbal masculin a României pleacă luni în Norvegia. Selecționata pregătită de Eliodor Voica a fost invitată să participe la ediția 2013 a turneului Scandinavian Open, alături de naționalele Norvegiei, Suediei și Poloniei. România va juca marți cu Norvegia (ora 21.15), miercuri cu Suedia (ora 19.30) și joi cu Polonia (ora 18.00).
Din echipa României fac parte și cinci jucători ai vicecampioanei Știința Municipal Dedeman Bacău: Ionuț Rotaru, Dragoș Iancu, Florin Dospinescu, Ionuț Ramba și Ștefan Grigoraș. Cristian Fenici nu va mai face deplasarea în Norvegia, fiind accidentat.
În preliminariile pentru europene, România va juca pe 12 iunie la București, cu Slovenia, și pe 16 iunie la Reykjavik, cu Islanda.

Ceilalți componenți ai Științei Municipal Dedeman Bacău au intrat de vineri în vacanță pentru o lună și jumătate. Vicecampioana României nu va mai conta în sezonul viitor pe serviciile jucătorilor Costel Manea, Bogdan Voica, Ionuț Georgescu și Ignacio Moya. La capitolul sosiri, gruparea băcăuană i-a transferat deocamdată pe Cristian Fenici și Vladimir Rusia. Până la acest moment, nu a fost semnat un nou angajament cu Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.