Bucovina Rădăuți – Sport Club Bacău 0-0, în ultima etapă a Ligii a III-a

Sport Club Bacau - Bucovina Radauti (6)
Sport Club Bacău a obținut o remiză albă în ultima etapă a campionatului Ligii a III-a, la capătul căruia gruparea băcăuană a promovat în eșalonul secund. Marius Baciu a folosit foarte mulți jucători tineri și juniori, băcăuanii reușind o prestație apreciată. Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Denis Husein, care a șutat în bară în prima repriză.
Sport Club Bacău a evoluat în formula: Petrariu – Blănaru (Luncanu), Bamba, Dumitriu, Popa – Strugariu (C. Pavel), Sascău – Husein, Măjer (Artenie), Carp – Predoiu (Belecciu).

Celelalte rezultate din ultima etapă: Kosarom Pașcani – CSM Moinești 3-2, Știința Miroslava – Petrotub Roman 2-2, Sporting Suceava – Oțelul II Galați 4-2, FCM Dorohoi – Young Stars Panciu 3-0. Aerostar Bacău și Ceahlăul II au stat. Sport Club Bacău încheie campionatul pe primul loc, cu 49 de puncte, după 15 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri, CSM Moinești a încheiat a treia, în timp ce Aerostar a terminat pe locul 9, evitând in extremis retrogradarea.
Proaspăta promovată în Liga a II-a nu intră încă în vacanță, antrenamentele continuând până pe 6 iunie. Mai mult, Marius Baciu și-ar mai dori un meci pentru a se edifica asupra jucătorilor pe care-i va păstra în lot în sezonul viitor.

Un comentariu la „Bucovina Rădăuți – Sport Club Bacău 0-0, în ultima etapă a Ligii a III-a”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.