Au rămas datori / Sport Club Bacău – FCM Dorohoi 0-0

Sport Club Bacau - FCM Dorohoi
Scăpați de presiunea rezultatului, fotbaliștii lui Marius Baciu ar fi trebuit să arate vineri că știu să joace un fotbal frumos. N-au făcut-o, iar publicul a asistat la un meci urât, fără sare, fără piper și fără goluri. E drept că oaspeții au venit chitiți să nu ia gol, dar la fel de-adevărat e că și gazdele le-au ușurat misiunea, începând partida cu un singur vârf (Bogdan Ungureanu), și acela aflat într-o zi nefastă.

După o primă jumătate de oră plictisitoare, băcăuanii au avut trei mari ocazii – situații de unu la unu cu portarul advers, luat la țintă pe rând de Ungureanu, Miron și Șchiopu. Repriza secundă a fost și mai urâtă, cu câte o ocazie de fiecare parte. În minutul 80, Hurdubei a reluat spectaculos din vole peste poartă, iar cinci minute mai târziu, Întuneric a pasat prea slab către propriul portar, însă mezinul Petrariu a intervenit salvator.
Cam așa s-a scris istoria unui meci de foarte slabă factură, în care primele două clasate ale seriei nu și-au onorat deloc statutul. Pentru Liga a II-a trebuie mai mult. Mult mai mult.

SC Bacău: Petrariu – Blănaru (78 Predoiu), Adăscăliței, Dumitriu, Luncanu – Întuneric, Măjer (62 Costin) – Husein (88 Carp), Șchiopu, Miron (46 Hurdubei) – B. Ungureanu. Antrenor: Marius Baciu.

FCM Dorohoi: Rohețki – Luca (34 Ștefan), Cososchi, Halip, Ursachi – Vrabie, Ghiviziu, Stancoschi, Bordeianu – Sandu (62 Grumezescu), Pavăl. Antrenor: Vezpazian Colban.

A fost o etapă fastă pentru Aerostar Bacău, salvată de la retrogradare după ce a învins cu 2-1 la Roman, pe Petrotub, iar CSM Moinești a învins pe teren propriu pe Știința Miroslava cu 3-2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.