Călătorie cu peripeții pentru reginele voleiului feminin românesc


Întoarcerea acasă a voleibalistelor de la Știința Bacău după câștigarea Cupei României, al cărei turneu final s-a disputat la Craiova, a fost una plină de neprevăzut. La puțin timp de la plecarea spre casă, autocarului echipei băcăuane i s-a blocat roata de pe dreapta spate, undeva în zona localității Jitaru, județul Olt. Intervenția pentru rezolvarea problemei a durat mai bine de trei ore, timp în care voleibalistele Științei au început sărbătorirea eventului într-un local din apropiere. Deloc afectate de defecțiunea autocarului, campioanele României s-au fotografiat și au postat imagini pe o rețea de socializare (foto jos) cu comentariul ”1, 2, 3, 4, Cupa și campionatul!”.

Delegația băcăuană a sosit în Bacău luni dimineață, la ora 4.20, fiind întâmpinată de câțiva reprezentanți ai presei locale. Primul a coborât din autocar Florin Grapă, care a pozat mândru cu trofeul de-abia cucerit, după care jucătoarele Științei, deși obosite, s-au adunat în jurul trofeului pentru o fotografie de grup.
Voleibalistele Științei au vacanță până pe 13 mai, când este programată reunirea lotului, de la care vor lipsi cele trei jucătoare convocate la echipa națională, Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru și Sabina Miclea-Grigoruță. În perioada 24-26 mai, Bacăul va fi gazda Campionatelor Naționale Universitare de volei feminin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.