Managerul Științei face praf competiția internă / ”Avem un campionat mediocru, de lumea a treia”


Managerul vicecampioanei României la handbal masculin s-a declarat satisfăcut de prestația acesteia în sezonul 2012-2013: ”Faptul că suntem pentru a doua oară vicecampioni reprezintă totuși o performanță, chiar dacă unii nu cred asta. E o realizare în drumul nostru pe care ni l-am propus, spre cucerirea titlului. N-am scăzut, am rămas acolo, pe locul 2, lucru pe care eu îl consider o realizare. Felicit jucătorii și conducerea tehnică, iar la anul îmi doresc o prezență de cel puțin 10 meciuri în Cupa EHF. Eu sunt mândru de băieții noștri, de public și de tot ce se întâmplă în fenomenul sportiv băcăuan.”

Conducătorul echipei băcăuane a declarat că are dificultăți în aducerea unor jucători de valoare la echipă. Puiu Ciobanu: ”Noi am pus ochii pe anumiți jucători, am vorbit cu ei, dar au fost curtați între timp de echipe mari din Europa. Pe de altă parte, e și greu să aduci jucători de valoare, care să vină să se plafoneze într-un campionat mediocru. Avem un campionat cam de lumea a treia, trebuie să recunoaștem lucrul ăsta.”

În ceea ce privește jucătorii Științei aflați la final de contract (Shota Tevzadze, Răducu Tamaș, Costel Manea, Bogdan Voica și Ignacio Moya), Puiu Ciobanu a spus:”Încă nu s-a discutat cu niciun jucător aflat la final de contract. În funcție de rezultate, de opțiunea staff-ului tehnic și de buget vom stabili cine rămâne și cine pleacă”.

Foarte interesantă a fost explicația oficialului băcăuan la faptul că nu a anunțat presa locală despre transferul lui Cristian Fenici: ”N-aveam cum să cotcodăcesc, dacă oul nu era făcut.”

14 comentarii la „Managerul Științei face praf competiția internă / ”Avem un campionat mediocru, de lumea a treia””

  1. „Pe de altă parte, e și greu să aduci jucători de valoare, care să vină să se plafoneze într-un campionat mediocru. Avem un campionat cam de lumea a treia, trebuie să recunoaștem lucrul ăsta.”

    Bine ca poate Constanta… lor nu le este rusine…pa si…pe la toamna

  2. daca este mediocru, de ce au mai si pierdut; sa zica ,,multumesc” pentru suma de bani mult mai mare decat a campioanelor la volei; daca erau campioni, deveneau ,,cetateni de onoare a municipiului”

  3. Asta e o alta bazaconie de-a lui Ciobanu. Conform ultimului clasament al coeficientilor pentru cupele europene, Romania ocupa locul 9 (NOUA). Unde e lumea treia, Puiule ? Sau asta e o scuza pentru campania dezastruoasa de transferari de anul trecut si pentru una si mai catastrofala de anul asta ?

  4. Ca să fim preciși, România e pe locul 10 (din 45) în clasamentul coeficienților pentru sezonul 2013-2014.

  5. `prelungiti contractu lu shota.va fi revolutie la bacau daca pleaca shota.ciobanule mai mediocru ca tine nu cred ca e campionatu,mai bine nu ti ai mai prelungi tie contractul

  6. jos marele manager uitate in curtea ta baiatule esti zero la transferuri mediocru slab esti tu daca esti bun adu campionatul la anul exemplu fete volei

  7. domnule puiu un meci ca acesta nu se joaca joia ci se joaca in weekend pentru suporteri dar asa manager avem

  8. puiule ia l si pe marele antrenor din tribuna apostol si plecati in campionate mai bune numai stati in romania ca e campionat mediocru.

  9. ce fel de management avem cand la sfarsitul sezonului, nu se stiu jucatorii care raman si care pleaca, si mai ales stafful tehnic nu e cu contractul prelungit ?? pai te miri dupa ca poate ti-l fura constanta pe shota (de exemplu – am inteles ca popescu pleaca in germania – zvonuri) ?? un club profesionist ar trebui sa faca din iarna strategia pentru vara . odorhei l-a semnat pe levente szabo de prin martie … noi stam ca papadiile sa luam ce ramane dupa ce transfera altii … si daca vor veni straini poate vin niste straini care au fost titulari la echipele lor … nu dinastia care au fost ultima ciubota la o echipa mare.

  10. Din surse sigure am auzit ca se vor aduce doi chinezi la echipa.
    Iar ca manager va fi numit MM Stoica de la fotbal.Va fi adus un nou antrenor principal din etiopia..
    Cred ca vom lua titlul la anul .Astia fac cat toti la un loc.
    Si handbalul romanesc va castiga sigur o cupa in campionatul european sau Chalange coup.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.