Declarații după partida Știința Bacău – Dinamo București 3:2


Kim Staelens: ”Știam că va fi greu. Nu ne așteptam să obținem două victorii la București, speram să câștigăm măcar un meci acolo. După cea de-a doua victorie, am știut că vom putea deveni campioane acasă la noi. Desigur că acesta era visul nostru, pe care iată că ni l-am îndeplinit. A fost nemaipomenit să jucăm în fața unui asemenea public fantastic.”

Florin Grapă: ”Mi-am dorit foarte mult acest titlu, unul din motive fiind acela că anul acesta împlinesc 25 de ani de când antrenez aceeși echipă, Știința Bacău. Greul de-abia începe, eu încerc să mă trezesc din beția succesului și să vedem ce va urma. Ar fi frumos să cucerim eventul dar, din păcate, Kamenova nu va fi prezentă la Cupa României din cauza unor probleme de sănătate. Unele dintre sportivele noastre sunt deja curtate de cluburi din străinătate și e posibil să le pierdem, asta-i viața. Eu vreau să le păstrez, dar nu e suficient doar să vreau. Cred că în acest an echipa noastră a fost mai combativă decât anul trecut. După părerea mea, campionatul acesta a fost mai puternic decât cel precedent, iar Dinamo e mai tare decât a fost Tomis anul trecut. Publicul a fost de nota 10 plus. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la umplerea sălii.”

Denisa Rogojinaru: ”Am așteptat acest moment de când am venit aici, în sfârșit mi s-a îndeplinit visul de a deveni campioană. A fost un meci incendiar, foarte greu, pentru că am avut foarte multe emoții. Dedic titlul colegelor, staff-ului tehnic și acestui public extraordinar care ne-a ajutat foarte mult azi.”

Vasile Ghenadi: ”Meciul de azi și titlul cucerit arată că Florin Grapă este cel mai bun antrenor din țară. Cine are de auzit, trebuie să audă, și cu asta mi-am spus păsul.”

5 comentarii la „Declarații după partida Știința Bacău – Dinamo București 3:2”

  1. Felicitari, este un cuvant prea mic pentru acesta performanta; lacrimile din ochii ,,Nasului”, o incununare a muncii din ultimul sfert de secol, alaturi de prof, Vasile Ghenade, prof Melu Manta si, mai nou Aurel Cazacu. Multumesc bacauanilor prezenti in sala, alcatuiesc un public extraordinar; sa fim mereu alaturi de sportivii bacauani, indiferent de disciplina sportiva, lasand orgoliile deoparte: O viata avem sa ne-o facem frumoasa. Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.