Titlul de la ora 5 / Știința Bacău – Dinamo Romprest București (luni, ora 17.00)


Dacă britanicii au ceaiul de la ora 5, de ce n-ar avea și băcăuanii anul ăsta titlul de la ora 5 ? Luni după-amiază, voleibalistele de la Știința Bacău evoluează pe teren propriu cu titlul de campioane pe masă. Să sperăm că elevele lui Florin Grapă vor lupta în fața unei săli pline, chiar dacă clubul băcăuan a rămas din nou dator la capitolul promovare a meciului.

Niciun iubitor de sport băcăuan care se respectă nu are voie să lipsească luni de la sală. Să le purtăm pe fetele noastre spre o victorie care să aducă Științei Bacău un nou titlu de campioană, după o pauză de 8 ani. Să facem o atmosferă infernală pentru dinamoviste, al căror comportament la meciurile de pe teren propriu a depășit cu mult limitele sportivității. Mare atenție la ”piticul” Marian Ștefan. Conștient că echipa sa nu se poate impune prin mijloace sportive, va încerca să provoace incidente care să ducă la stabilirea rezultatului la masa verde. Să nu-i oferim această ocazie !

Altfel, voleibalistele Științei au demonstrat în primele două partide ale finalei că le sunt superioare adversarelor. Ele nu trebuie decât să-și facă jocul în fața propriilor suporteri, care sunt invitați să vină luni la sală cu câte o floare la ei. Partida va fi arbitrată de orădeanul Paul Szabo-Alexi (A1) și de clujeanul Tudor Pop (A2).
HAI, ȘTIINȚA !

2 comentarii la „Titlul de la ora 5 / Știința Bacău – Dinamo Romprest București (luni, ora 17.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.