Eliodor Voica: ”Am avut momente în apărare în care am fost spectatori”


Un interviu realizat cu antrenorul principal al Științei Municipal Dedeman Bacău după înfrângerea de la Constanța, 25-30 cu HCM.
Rep.: Dezamăgit după înfrângerea de azi ?

E.V.: Da. Nu putem fi altfel, pentru că ne așteptam la altceva pe toată durata partidei. Bineînțeles că nu putem să facem abstracție de lipsa lui Ghiță, a stângacilor, lucru care s-a văzut foarte clar, dar eu cred că ar trebui să avem capacitatea să suplinim absența lor, lucru pe care azi n-am reușit să-l facem, cel puțin în a doua parte a partidei.

Rep.: Ce s-a întâmplat după pauză, după o primă repriză bună ?

E.V.: Într-adevăr, am făcut o primă repriză bună, după care am intrat cu un oarecare moral, care nu s-a materializat în teren, dând posibilitatea adversarului să speculeze greșelile pe care le-am făcut noi și să ia un avans de 3 goluri. După aceea, prin câteva eliminări primite de multe ori prea forțat, diferența s-a făcut de 5 goluri, iar noi n-am reușit să mai creștem în joc. Dimpotrivă, am avut în apărare niște momente în care am fost spectatori și nu vreau să nominalizez.

Rep.: Aș vrea să te completez, la capitolul spectatori s-a înscris și Liszkai…

E.V.: Da, și acolo. E un adevăr faptul că mă așteptam și aici să văd o altă atitudine, dar n-a fost așa cum m-am așteptat.

Rep.: E în pericol și locul 2 pe final de campionat ?

E.V.: Eu zic că locul 2 e încă în discuție și nu știu dacă se poate spune că e în pericol. Mai avem de disputat două jocuri, acasă cu CSM-ul și deplasarea de la Reșița, care va fi extrem de grea. Indiferent ce va fi, vrem să ne jucăm șansa până la capăt, fiindcă așa e normal, cu-atât mai mult cu cât locul 2 este obiectivul care ne interesează cel mai mult.

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Am avut momente în apărare în care am fost spectatori””

  1. n-avem sanse Robert la locul 1 pana nu vine in conducere un om de handbal care sa transfere jucatorii care trebuie, si nu jucatori propusi de diversi impresari ca sa-si ia comisionul. eventual ar trbui si antrenorul sa aiba un cuvant de spus, ca tare mi-e ca unele achizitii se fac peste capul lui

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.