Declarații după partida Știința Bacău – SC Magdeburg 29-30


Frank Carstens: În primul rând, vreau să spun că ne-am bucurat de condiții foarte bune pe perioada cât am stat în Bacău. Meciul a fost unul tare, ambele echipe au jucat la o intensitate înaltă, iar Știința Bacău a făcut o primă repriză foarte bună în faza ofensivă. Noi am avut mari probleme, în special în a-l opri pe Ramba, care a înscris foarte des. De regulă, noi nu avem mari probleme în apărare, care e chiar punctul nostru forte, dar astăzi ne-am pierdut concentrarea. Nu au fost surprize din partea adversarilor, ci mai degrabă din partea echipei mele, în sensul că nu am arătat suficientă agresivitate și determinare. În repriza secundă, ne-am amintit că suntem puternici în apărare și, cu puțin noroc în final, am câștigat. Felicit echipa din Bacău pentru evoluția foarte bună. Nu știu dacă rezultatul e un pic nedrept pentru gazde, dar pot să spun că a fost un pic norocos pentru noi. Bacăul a jucat foarte bine, ne-a pus mari probleme, dar așa e în sport.

Eliodor Voica: ”A fost un meci bun al nostru, păcat nu am avut aceeași linie până la final. Am făcut un meci bun în apărare și unul cu momente de excepție în atac, îndeosebi în prima repriză. Cred că ne-a lipsit până la urmă experiența, fiindcă în a doua repriză am făcut mai multe greșeli tehnice care ne-au costat, iar adversarul nostru le-a speculat și a înscris goluri ușoare. Felicit echipa germană pentru victorie, ei au arătat de ce sunt pe primul loc în grupă. Îi felicit și pe jucătorii noștri, care au demonstrat că nu degeaba au parcurs aceste meciuri în competiția europeană. Nu în ultimul rând, aș dori să mulțumesc publicului, care a fost astăzi din nou alături de noi și care întotdeauna ne dă vigoare și ne insuflă tărie. Au fost mai multe momente psihologice, iar unul dintre ele a fost reprezentat de bara lui Dospinescu, când ne puteam desprinde la 3 goluri, dar și cele 5 pase greșite. Totuși, am condus 59 de minute o echipă din Bundesliga, o echipă care nu e una oarecare.”

Fabian van Olphen: ”Am avut o primă repriză grea, în care noi n-am fost suficient de rapizi și n-am muncit cât ar fi trebuit. În repriza a doua, am evoluat foarte bine în apărare, poarta a mers foarte bine și ne-am făcut treaba în atac. Poate că scorul nu e cel care ar fi trebuit să fie, dar ăsta e sportul.”

Ștefan Grigoraș: Am demonstrat că putem lupta cu orice echipă, nu contează numele ei. Am încercat să jucăm cât mai bine și ne pare rău de rezultat, cred că meritam măcar un punct. Eu sper că această competiție ne-a ajutat să acumulăm mai multă experiență în Europa. Ce ne-a lipsit pentru un rezultat mare? Probabil experiența și lipsa meciurilor foarte tari.”

3 comentarii la „Declarații după partida Știința Bacău – SC Magdeburg 29-30”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.