Fără istoric / Dinamo București – Știința Bacău 23-35 (13-16)


Știința Municipal Dedeman Bacău și-a respectat blazonul și s-a impus la scor în fața uneia dintre codașele clasamentului Ligii Naționale. La fel ca în partida din iarnă, din Cupa Ligii, băcăuanii au avut ceva probleme în prima repriză, în special pe atacul pozițional, astfel că la pauză au fost doar trei goluri diferență. După pauză, pe fondul unei apărări atente, ce a oferit numeroase mingi de contraatac, a căderii fizice a dinamoviștilor, dar și a unui inspirat Shota Tevzadze, s-a ajuns la o diferență normală față de loturile celor două formații.

A fost în primul rând o victorie obținută pe armele forte ale Științei, contraatac și faza a doua, valorificate la maxim în partida de la Buzău. La capitolul ”inedit”, Știința a înscris pe raportul de joc nu mai puțin de 4 portari, toți intrând pe parcursul jocului. La acest capitol, salutăm revenirea lui Răducu Tamaș. În pofida succesului categoric, au fost și lucruri mai puțin bune în jocul băcăuanilor, cum ar fi greșelile neforțate de pe faza de atac în prima repriză, dar și ușurința cu care Ionuț Ramba colecționează eliminările.

Evoluția scorului: 1-2 (5), 3-6 (10), 6-8 (15), 10-12 (20), 11-13 (25), 13-16 (pauză), 15-17 (35), 17-20 (40), 17-23 (45), 20-26 (50), 22-31 (55), 23-35 (final).

DINAMO: Borodi, Dragomir, Anghel – Băluț 6, Cojocea 6, Săulescu 3, R. Răpciugă 3, Dedu 1, Capotă 1, Nicolae 1, Dimache 1, Nițu 1, Dumitru. Antrenor: Sebastian Bota.

ȘTIINȚA: Liszkai, Grigoraș, Tevzadze, Tamaș – Ghiță 9, Bondar 6, Dospinescu 5, Rotaru 4, Iancu 3, Da Silva 3, G. Bujor 3, Ramba 2, Moya, Păunică, Novanc, B. Voica. Antrenor: Eliodor Voica.


Foto: Daniel Iacob

13 comentarii la „Fără istoric / Dinamo București – Știința Bacău 23-35 (13-16)”

  1. de ce nu mai intra shota de la inceput ? cumva i se termina contractul si vor sa scape de el ? sau e accidentat ?

    1. Am mari rezerve,de fapt as putea paria ca nu are multe meciuri mai buna ca Shota,dar cineva trebuie sa justifice muntele de bani pe care il incaseaza Liszkay lunar :)) baiatul asta trebuie sa joace meci de meci altfel e deranj mare …….

  2. si shota a incasat un munte de bani…nu despre bani e vorba! mie mi se pare ca nu intra in vederile antrenorului pt anul viitor…om vedea…

    1. Ai dreptate. Cineva l-a întrebat pe Colin la mantinelă, când a dat echipa mâna cu noi după ultimul meci de acasă, de ce nu a jucat Shota şi dumnealui ne-a zis că are mari dureri la spate 🙁

  3. daca Shota nu intra in vederile antrenorului pentru sezonul viitor,antrenorul nu are decat sa plece.nu sa ne alunge unul din cei mai buni portari din campionatul Romaniei.

  4. Avem 4 portari! Nu poate sa fie Shota mereu primul! Daca chiar veniti la meciuri vedeti ca sunt rulati toti portarii!

    1. Pai tocmai aia e ca venim la meciuri si vedem !! Ti sa parut ca Raducu a facut ieri un meci slab dupa atatea luni de pauza ? mie nu,din contra,cred ca jucat senzational,asa ca Raducu Shota si Fanu pot duce poarta Bacaului pentru multi ani de acu inainte…..bani pe care ii incaseaza Liszkay (un portar extraordinar de altfel) ar putea fi foarte bine folositi pentru alte posturi deficitare….Cred ca nici HCM nu sta mai bine ca noi la capitolul poarta,asa ca nu vad de ce sa irosim niste bani..si nu am zis nimic de Erhan !

      1. Acum asa stau lucrurile,dar amintitiva ca in sezonul trecut rechipa ramasese doar cu un portar,restul fiind accidentati.Unguru a venit cand echipa era descoperita la capitolul portari.

  5. mai oameni buni, asteptati sa vedeti ce se intampla. Noi aici pe forum trebuie sa analizam jocul echipei, evolutia sportivilor, daca vreti in continuare sa facem si analiza stafului, dar sa spui ca va fi Shota sau nu, ca a luat un sac de bani sau nu, mie personal nu-mi place si cred ca este de prost gust.

  6. Sa raspunda la aceste intrebari cine face politica de transferuri. Sau mai bine zis : cine nu face (sa arunci banii pe ungur asta e , a venit la startul sezonului. De ce a fost transferat spaniolul???). S-a renuntat la gurcovsky si kurinlenko si a venit moya si paius.lasa ca e bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.