Declarații după partida Știința MD Bacău – Poli Timișoara 28-19


Dan Dumitru (antrenor secund Poli Timișoara): ”Felicităm echipa gazdă și le urăm baftă în Cupa EHF. Am început meciul bine, am încercat să le ținem piept adversarilor noștri, dar după pauză am ratat foarte mult, Bacăul s-a desprins și am ajuns să pierdem la diferența la care am pierdut. Am ratat acele 3-4 atacuri consecutive, apoi a venit și eliminarea lui Fenici și de-acolo a venit căderea noastră, desigur că pe fondul unui joc foarte bun al gazdelor. Referitor la gestul care a dus la eliminarea lui Fenici, nu l-am văzut, ne vom uita la înregistrare și vom analiza.”

Mihai Timofte: ”Este cel mai dificil să vorbești după o înfrângere. A fost o victorie clară a Bacăului, la 9 goluri, și sunt puține de spus la cald. Echipa din Bacău ne-a fost superioară ca și prospețime. Noi am plătit tribut greșelilor noastre personale și s-a simțit lipsa lui Cristi Fenici, un jucător de națională și om de bază al nostru. Gestul lui, pe care eu nu l-am văzut, sunt sigur că nu potae fi considerat ca nesportiv, fiindcă el e un jucător emblematic și poate s-a produs doar pe fondul oboselii acumulate în meci și al nemulțumirii vizavi de scor. Felicit echipa din Bacău care cu-adevărat și-a dorit victoria, are un lot care-i permite numeroase schimbări și le urez baftă în cupele europene, unde să reprezinte România cu mândrie.”

Eliodor Voica: ”Știam că ne așteaptă un meci foarte dificil, pentru că echipa din Timișoara e o echipă bună, cu un lot matur și omogen, cu o apărare foarte agresivă și compactă. Noi am început prima repriza cu câteva erori, îndeosebi în faza de atac, dar a fost puțin mai bine în actul secund, când apărarea a fost mai determinată și am reușit să luăm mai puține goluri, dar nu trebuie să uităm sau să neglijăm greșelile tehnice pe care le-am făcut. Ca o concluzie, consider că a fost un spectacol handbalistic bun, e-adevărat că avem un lot care să ne dea un plus de prospețime, dar în fața Timișoarei orice echipă are mult de lucru. Gestul lui Fenici nu a fost chiar unul OK, asta ca să mă exprim elegant. Eu sunt convins că a fost mai mult un gest reflex, ca o ripostă, însă asemenea gesturi nu trebuie să apară în jocul sportivilor, indiferent că sunt la echipa națională sau nu. Din păcate, ne confruntăm și cu două accidentări și va trebui să găsim rapid soluții pentru a-i înlocui pe cei doi stângaci indisponibili, Manea și Georgescu.”

Ștefan Grigoraș: ”Am făcut un meci bun și am condus pe toată durata partidei. Echipa adversă ne-a pus unele probleme la începutul partidei, dar în repriza secundă și după eliminarea lui Fenici ne-am distanțat și ne-am făcut meciul mult mai ușor. Suntem pregătiți pentru meciul de la Istanbul, mergem acolo să ne batem, să câștigăm și să venim acasă cu cele două puncte.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.