În picaj / Dinamo Romprest București – Știința Bacău 3:0 (17, 20, 18)


Vicecampioanele României nu se regăsesc deloc în returul Diviziei A1, continuând evoluțiile modeste și în sala de la Dobroiești, împotriva celor de la Dinamo Romprest. Cu o preluare care a lăsat din nou mult de dorit și cu un blocaj inconstant, băcăuanele au pus probleme doar pe alocuri echipei bucureștene, pierzând fără drept de apel. În urma celei de-a patra înfrângeri din retur, Știința a căzut pe locul 3, însă îngrijorătoare este prelungita eclipsa de formă traversată de gruparea băcăuană. Principalul motiv al căderii pare a fi accidentarea principalei guri de tun a Științei, bulgăroaica Kremena Kamenova, în a cărei refacere se speră pentru play-off. ”Nici măcar supărat nu mai sunt, așa cum am fost după înfrângerea cu Medicina Târgu Mureș. Sincer, vă spun că nu înțeleg ce se întâmplă, a ajuns să-mi fie teamă și de meciul de miercuri, de acasă, cu Clujul”, ne-a spus antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Dinamo: Mincă, Ștefan, Apostol, Hood, Baciu, Nucu, Valachova – libero. Au mai jucat Marcovici, Cărbuneanu și Zburova.

Știința: Miclea-Grigoruță, Kamenova, Rogojinaru, Iosef, Herlea, Sobo, Gaido – libero. Au mai jucat Bălțatu, Staelens, Breban, Sosa și Truță. Antrenor: Florin Grapă.

Celelalte rezultate ale etapei: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 3:2, U Cluj – Unic Piatra Neamț 2:3, CSU Medicina Tg. Mureș – CSM București 3:0 și CSM Sibiu – SCMU Craiova 3:2. Tomis Constanța a stat.

3 comentarii la „În picaj / Dinamo Romprest București – Știința Bacău 3:0 (17, 20, 18)”

  1. un joc anost,fara sa ne implicam mai deloc.e suparator sa vezi lipsa de reactie a tututor :jucatoare,antrenori,oficialitati. totusi sunt 4 infrangeri si inca 2 jocuri(la Craiova si in cupa la Blaj) in care ne-am chinuit,nu am avut reactiile scontate la o echipa ce are pretentii la titlu. mai mereu nu avem preluare,intotdeauna nu avem serviciu,blocajul apare cand si cand,iar pe langa asta mai dam vina si pe faptul ca bulgaroaica Kamenova nu a jucat mai mult de un set,fiind accidentata.chiar echipa trebuie sa stea intr-o singura jucatoare?cate puncte poate realiza de una singura?celelalte jucatoare nu fac parte din aceasta echipa? la Constanta au ramas cateva jucatoare dar nu dau vina pe cele ce au plecat sau nu au jucat . Rogojinaru este o umbra pe teren,.are vreo 3-4 jocuri de cand „parca”joaca la adversari.Gaido din ce in ce mai slab pe preluare,desi e jucatoare care e „specializata” pe aceasta.alternam cand cu Miclea cand cu Staelens dar nimic concret in mai bine,la fel ca si in cazul celor 2 centri,Herlea si Sobo.domnule Antrenor poate a disparut bucuria de ajuca volei sau poate sistemul de joc este prost ales?poate ar fi timpul sa venim si noi cu ceva nou?poate e timpul sa renuntam la ideea ca avem lot si adversarii se vor da deoparte numai cand ne vad.pacat sa nu incerci sa te ridici mai sus decat ceea ce deja ai aratat,mare pacat. totusi,inca mai sper,dar daca nici anul asta nu iese,tare cred ca nu va mai fi Echipa. Hai Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.