Sport Club Bacău – Petrotub Roman 5-0 (2-0), în meci amical


Din cauza lipsei unui teren practicabil în Bacău, amicalul dintre Sport Club și Petrotub Roman programat miercuri s-a desfășurat pe terenul sintetic din Piatra Neamț. Băcăuanii au deschis scorul rapid, în minutul 6, cu o puternică lovitură de cap de la 14 metri a lui Întuneric, care a catapultat balonul în vinclu. Zece minute mai târziu, Luncanu a majorat scorul, reluând în plasă din 6 metri centrarea lui Costin. După pauză, Predoiu a făcut 3-0 în minutul 52 pentru ca, după cinci minute, băcăuanii să puncteze din nou cu o lovitură de cap, de data aceasta prin argentinianul Speroni. Scorul final a fost stabilit în minutul 78, când Predoiu a reușit dubla cu un șut plasat de la 17 metri.

Antrenorul Marius Baciu a utilizat următoarea formulă de echipă: Petrariu – Bărculeț, Bamba, Adăscăliței, Medeșan – Întuneric, Măjer – Șchiopu, Hurdubei, Luncanu – Costin. Au mai jucat: Știrbu, Predoiu, Speroni, Sascău, Miron, Strugariu, Blănaru, Popa, Husein și Dumitriu.

Următorul joc de verificare al celor de la Sport Club Bacău va avea loc vineri, la Iași, în compania divizionarei secunde Dunărea Galați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.