EXCLUSIV / Shota Tevzadze: ”Vă garantez că ne vom lupta până în ultima secundă”


Cu câteva ore înainte de debutul Științei Municipal Dedeman Bacău în grupele Cupei EHF, am realizat un interviu cu unul din cei mai în formă handbaliști ai echipei băcăuane, portarul Shota Tevzadze.
Rep.: Cum te simți cu câteva ore înainte de marele meci cu HBC Nantes ?

Shota Tevzadze: În primul rând, foarte concentrat, dar și fericit și bucuros fiindcă am șansa să joc împotriva unor campioni mondiali. Sunt foarte hotărât să dau maxim din ce pot la acest meci.

Rep.: Care e atmosfera la echipă ?

S.T.: E una foarte bună, cum este tot timpul. În cupele europene se joacă altfel, cu altă adrenalină, iar eu sper ca și sala să fie plină, deoarece și de acolo ne vine energia. Sigur că și victoria de la Târgu Jiu ne-a dat ceva energie în plus și suntem cu moralul ridicat.

Rep.: Din ce ați văzut pe video, cum ți s-a părut echipa franceză ?

S.T.: Știți cum e, nimeni nu știe despre Bacău, dar pe Nantes o știe toată lumea. Am văzut și meciuri de la campionatul mondial, unde au avut cinci jucători, este o echipă extraordinară și una din principalele favorite la câștigarea trofeului.

Rep.: Care jucător ți s-a părut cel mai puternic, cel mai de temut ?

S.T.: Nu e vorba de unul, au mai mulți, printre care și cei trei campioni mondiali plus un alt spaniol care joacă foarte bine în centrul apărării și în atac.

Rep.: Este cel mai important meci pentru tine de când ești la Știința ?

S.T.: Normal, cred că e și cel mai important din istoria echipei masculine a clubului. Putem realiza o performanță istorică, având în vedere că e prima ediție în care Cupa EHF are faza grupelor. Noi ne-am calificat aici cu mult curaj și nu avem nimic de pierdut, iar ăsta e un avantaj pentru noi, mai ales că știm foarte bine ce adversar avem în față. Vom juca fără stres, iar de-aici poate ieși ceva bun pentru noi și pentru toată lumea.

Rep.: În încheiere, te rog să transmiți un mesaj suporterilor băcăuani.

S.T.: Vă garantez că noi ne vom lupta până în ultima secundă și sper să facem acest lucru împreună cu suporterii noștri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.