Volei, junioare / Spectacol total în Divizia Speranțe


Echipa de speranțe a CSS Bacău a câștigat la pas primele două partide, disputate vineri, din cadrul turneului găzduit de sala de sport a Colegiului ”Vasile Alecsandri”. În primul joc, băcăuanele au trecut cu 3:1 (13, 5, -22, 12) de CSS Unirea Iași 2, iar în cel de-al doilea au învins cu 3:0 (23, 9, 13) pe LPS Unic Piatra Neamț.
Sâmbătă dimineață a avut loc derby-ul seriei, dintre CSS Bacău și lidera CSS Pro Volei Botoșani. Partida s-a desfășurat într-o atmosferă incendiară, gazdele fiind susținute de părinți, prieteni și de colegii de club de la echipele de băieți, în timp ce echipa botoșăneană a avut câțiva susținători frenetici din rândul părinților jucătoarelor. Echipa băcăuană n-a izbutit nici de această dată să le smulgă vreun set botoșănencelor, deși au condus ostilitățile în fiecare set, dar au cedat pe final, irosind inclusiv trei mingi de set. CSS Pro Volei Botoșani a câștigat cu 3:0 (19, 25, 24), consolidându-și primul loc în serie.
CSS Bacău (antrenori Traian Șnel și Dumitru Matanie) rămâne pe poziția secundă a clasamentului, pe care nu o mai poate ceda. Iată și componența formației băcăuane: Alexandra Bacoiu (cpt.), Rafaela Toma, Denisa Mândrilă, Alexandra Cucu, Diana Maftei, Sânziana Tocilă, Mara Anghel, Isabela Demșa, Mădălina Boboc, Andreea Gherasim, Alina Nistor, Oana Popescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.