CSU II Suceava – CSM Bacău 37-37 (18-17), în meci amical


La o săptămână de la începerea pregătirilor, divizionara secundă CSM Bacău a luat drumul Sucevei pentru trei partide de verificare. Prima dintre acestea a avut loc miercuri după-amiază, cu colega de serie CSU II Suceava. După un joc echilibrat, cele două formații au încheiat la egalitate, 37-37. Cu 15 secunde înainte de final, Bacăul conducea cu 37-36, Bahan a înscris, dar golul a fost anulat pentru pași, iar gazdele au repus rapid și au egalat. Antrenorul Sebastian Hagiu a început partida cu Erhan – Bulov, Macovchin, Vartic, Anghelov, Daninfeld și Tărîță. Pe parcurs, au fost utilizați și ceilalți 6 jucători care au făcut deplasarea, adică Zacaciurin Bahan, Moisă, Rață, Cotinghiu și Liță. ”A fost un joc foarte bun al nostru, ținând cont de stadiul în care ne aflăm cu pregătirile. Remarc debutul lui Daninfeld, consider că el va fi un real câștig pentru echipă”, ne-a spus Sebastian Hagiu.
La CSM Bacău a debutat Gabriel Daninfeld, jucător adus de la HC Odorhei. Extrema Maxim Șipulin a dispărut și nu s-a mai prezentat la echipă în acest an, riscând să fie suspendat.
Joi, CSM Bacău joacă dimineață, de la 10, cu prim-divizionara CSU Suceava, iar de la 17.30, va disputa o a doua întâlnire cu CSU II.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.