Volei cadeți / CSS Bacău – CSS ”Nicu Gane” Fălticeni 3:1 (15, 23, -16, 8)


Voleibaliștii cadeți de la CSS Bacău au început anul 2013 cu o victorie, în partida de pe teren propriu cu CSS Nicu Gane Fălticeni, contând pentru etapa a VII-a a seriei A. După un prim set adjudecat lejer, băcăuanii au avut probleme pe finalul parțialului secund, pe care l-au câștigat la limită. În setul al treilea, gazdelor nu le-a ieșit mai nimic, în timp ce oaspeților le-a ieșit aproape tot, dar elevii profesorilor Eusebiu Țurcanu și Traian Șnel și-au revenit în setul IV, trecându-și în cont 3 puncte.
CSS Bacău se află în fruntea clasamentului, cu 16 puncte, în etapa a VIII-a va sta, iar în etapa a IX-a va juca în deplasare, la LPS CSS Suceava, pe 17 februarie.

CSS Bacău: Ciprian Prăjișteanu (Iulian Grigore), Cosmin Pîntea, Costel Bichescu (Abel Ciser), Ciprian Grigore, Horia Alexoae, Codrin Cernov. Antrenori: Eusebiu Țurcanu și Traian Șnel.

CSS Nicu Gane Fălticeni: Gabriel Olariu, Mihai Pascariu, Matei Ignat, Georgian Stan, Cătălin Grădinaru, Mircea Vacariuc. Antrenoare: Diana Floriștean.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.