INTERVIU / Florin Grapă: ”A fost un an cu mai multe neîmpliniri”


Rep.: Domnule profesor, să începem cu câteva cuvinte despre meciul cu CSM Lugoj.

Florin Grapă: Important este că am câștigat, am luat cele trei puncte și am încheiat turul cu 11 victorii din 11 meciuri. Acesta e un lucru bun, felicit fetele și le urez un Crăciun fericit nu numai lor, ci la toată lumea.

Rep.: Ați fost un pic nervos în setul al treilea ?

F.G.: Un pic mai mult, dar având în vedere că se apropie Crăciunul, să zicem că-i bine și să fim mai toleranți. Am fost chiar supărat, asta-i realitatea.

Rep.: Și pe echipă și pe arbitri ?

F.G.: Pe arbitri mai puțin, ei au vrut să echilibreze jocul la un moment dat. Adevărul e că nouă trebuia să ne fie rușine, nu să ne uităm la arbitri.

Rep.: A fost cel mai bun tur, comparativ cu campionatele precedente ?

F.G.: Da, se pare că așa este, însă ne așteaptă un retur foarte greu.

Rep.: Cum ați caracteriza prima jumătate de campionat pentru Știința?

F.G.: Eu zic că avem un joc mai bun față de anul trecut, rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma.

Rep.: Dacă e să trageți linie la final de an 2012, cum l-ați caracteriza ?

F.G.: Pentru mine personal a fost un an cu împliniri și cu neîmpliniri. Sincer, s-ar părea că au fost mai multe neîmpliniri, adică n-am ieșit campioni și am fost eliminați din cupele europene. E-adevărat că am ieșit în sferturi, că am avut un parcurs bun, dar mi-aș fi dorit să continuăm și în 2013, așa că nu pot să zic că a fost un an superb.

Rep.: Dar cum vedeți anul 2013 ?

F.G.: Nu pot să fac pronosticuri, pot doar să vă spun că îmi doresc foarte mult să câștigăm titlul. Vom avea însă un retur foarte greu, cu deplasări la CSM București, Dinamo, Tomis și Blaj, adică patru meciuri grele din care trebuie să câștigăm cel puțin trei. Îmi doresc să intrăm în play-off de pe primul loc, dar important e să ies campion.

Rep.: Aveți un mesaj și pentru familia sportului băcăuan, pentru suporteri ?

F.G.: Le doresc sărbători fericite cu bine, multă sănătate și mi-aș dori să vină mai multă lume la sală. Probabil știau că jucăm azi cu Lugojul și nu vom avea probleme, dar e cam dezolant ca o echipă de locul 1 să joace cu 50 de spectatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.