CSU II Suceava – CSM Bacău 30-30 (13-9), în Divizia A de handbal masculin


Handbaliștii de la CSM Bacău au încheiat turul campionatului cu o remiză pe terenul ”satelitului” prim-divizionarei CSU Suceava. ”A fost un meci cu un ritm deosebit, ambele formații fiind recunoscute pentru jocul în viteză practicat. Remarc evoluția foarte bună a portarului Valeriu Erhan, dar și a lui Pavel Macovchin, pe care l-am folosit și în apărare și în atac și a avut un randament foarte bun”, ne-a spus antrenorul echipei băcăuane, Sebastian Hagiu. În ceea ce-l privește pe Erhan, este cât se poate de evident că el are valoare de prima ligă și își cam irosește talentul în eșalonul secund.

Având în componență mai mulți jucători de la prima echipă, gazdele au intrat la pauză cu un avantaj de 4 goluri, iar în minutul 55 conduceau cu 29-26. Au urmat 4 minute foarte bune ale CSM-ului, băcăuanii au întors rezultatul înscriind de patru ori consecutiv, dar în ultimul minut au avut doi jucători eliminați, au fost egalați, au avut ultimul atac, însă n-au izbutit să înscrie.
CSM Bacău încheie turul pe locul 5, cu 17 puncte, campionatul urmând să se reia pe 16 februarie.

CSU II Suceava: Nedelcu, Spiridon, Ilii – Smeu (9 goluri), Sandu (6 goluri), Petrea (3), Dumitraș (3), Țigănașu (3), Burlacu (3), Târzioru (1), Amihăesi (1), Negruseri (1), Leordean, Roban, Aldica și Olariu. Antrenor: Leonard Bibirig.

CSM Bacău: Erhan, Bobeică – Bulov (8), Tărîță (6), Zacaciurin (4), Șipulin (4), Carali (3), Macovchin (2), M. Bujor (1), Vartic (1), Moisă (1), Cotinghiu, Bahan, Rață, Liță. Antrenor: Sebastian Hagiu.

6 comentarii la „CSU II Suceava – CSM Bacău 30-30 (13-9), în Divizia A de handbal masculin”

  1. Bravo, bravo Valeriu, chiar daca e remiza,ma bucur pentru voi, una imi pare rau ca va-ti clasat pe locul 5.

  2. Nu sunt carcotas, dar cati jucatori de mana stanga are CSM? Anul trecut am vazut meciurile de pregatire. Inter si extrema dreapta doar dreptaci.

  3. si ce comun are extrema stinga si interul cu extrema dreapta.pai daca nu sunt nu sunt.mai putini stingaci sunt acum,au fost da au plecat din echipa.

    1. frunuzlita de asfalt curge apa in beci…..care e legatura intre articol si intrebarea ta ? sau mai simplu,despre ce fete vrei sa intrebi ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.