De nerecunoscut / Stella Calais – Știința Bacău 3:0 (21, 13, 19)


Voleibalistele de la Știința Bacău au suferit prima înfrângere a sezonului în Franța, la Calais, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV. Din păcate, echipa băcăuană a fost de nerecunoscut în partida de miercuri seara, fiind dominată la toate capitolele (serviciu, atac, blocaj, apărare) de o echipă gazdă care a evoluat mult mai determinată. Principalul atu al celor de la Stella Calais a fost serviciul foarte bun, în timp ce preluarea jucătoarelor băcăuane a lăsat mult de dorit, context în care și construcția atacurilor a avut de suferit.
Apogeul gafelor în tabăra oaspetelor a fost atins în setul al doilea, adjudecat de gazde la 13. În setul al treilea, băcăuanele au lăsat impresia că au puterea să revină, au condus cu 10-9, însă preluarea le-a trădat din nou, iar gazdele s-au impus meritat în trei seturi.

Din fericire, meciul decisiv de va juca miercurea viitoare la Bacău, când Știința are nevoie de victorie indiferent de scor, pentru a merge apoi în setul de aur. E greu de crezut că voleibalistele antrenate de Florin Grapă vor putea evolua din nou la fel de slab ca în Franța, iar echipa franceză e departe de a fi una de neînvins, astfel încât calificarea rămâne deschisă.

STELLA: Fabrino Ramos, Hoffmann, Nizetich, Henkel, Delgado Garcia, Perez Gonzalez, Rocha – libero. A mai jucat Gustave Dit Duflo. Antrenor: Badis Oukarache.

ȘTIINȚA: Miclea-Grigoruță, Iosef, Kamenova, Rogojinaru, Sobo, Herlea, Gaido – libero. Au mai jucat: Breban, Faleș, Bălțatu și Sosa.

2 comentarii la „De nerecunoscut / Stella Calais – Știința Bacău 3:0 (21, 13, 19)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.