Declarații după partida Știința Bacău – Maccabi Rishon 33-22 / Yoav Neeman: ”Aveți un public minunat”


Yoav Neeman: ”Mai întâi, vreau să întăresc cele spuse de antrenorul nostru referitor la faptul că nu ne-am făcut jocul, n-am evoluat rapid, nu ne-am repliat la timp. Bacăul a dominat jocul la toate capitolele – apărare, atac, contraatac. Noi nu ne-am făcut jocul nostru obișnuit, aceasta din cauza evoluției foarte bune a adversarilor, iar Știința Bacău a fost de departe echipa mai bună în jocul de astăzi. Noi n-am făcut mai nimic să-i contracarăm, știam că le place să alerge, i-am lăsat să alerge, știam că evoluează cu doi pivoți și că joacă agresiv, dar le-a ieșit totul. Știm că 11 goluri e o diferență mare, iar pentru mâine ne propunem să evoluăm mai bine decât am făcut-o astăzi. Eu sper că diferența dintre cele două echipe nu este cea care s-a văzut în această seară, iar mâine vom face un alt joc. Publicul de aici a fost minunat pentru felul în care și-a încurajat echipa, cu fair-play, fără să ne huiduie pe noi și mi-aș dori să jucăm mereu în fața unei asemenea asistențe.”

Eliodor Voica: ”Consider că a fost un meci bun al nostru și mă refer în special la faza de apărare, unde am reușit în prima repriză să luăm puține goluri și să ne asigurăm un avantaj bun. Cred că am avut câteva reușite bune și pe faza a doua, lucru care ne-a dat puțin mai multă încredere și bineînțeles am reușit să ne distanțăm. Nu a fost chiar comod să jucăm în fața unei apărări avansate, iar pe faza atacului pozițional n-am reușit să marcăm cum ne-am fi dorit. Acuma n-aș vrea să fiu nici foarte exigent și să depășesc niște limite și cred că am luat un avantaj onorabil, un avantaj bun vizavi de meciul care ne așteaptă mâine și care nu va fi nicidecum ușor.”

Oleg Butenko: ”Am încercat să dăm ce-avem mai bun azi, dar Bacăul a jucat foarte bine. N-am început jocul deloc bine, am ratat două șuturi și am pierdut câteva mingi. Nu ne-am făcut jocul nostru obișnuit, unul rapid, însă vom încerca mâine o performanță mai bună. Sper să câștigăm jocul de mâine.”

Ionuț Rotaru: ”Sunt fericit că am câștigat această primă manșă, iar diferența înregistrată arată cât de cât realitatea în privința diferenței de valoare dintre cele două echipe. Știam că ne așteaptă un meci cu o echipă incomodă, cu majoritatea jucătorilor la naționala Israelului, ne-am pregătit pentru asta și cred că tabela spune totul. Mă bucur că i-am putut face fericiți pe oamenii care au venit la sală și ne-am continuat traseul ascendent pe care ni-l dorim cu toții. Sper ca și mâine să obținem o victorie frumoasă pentru suporterii noștri care vin meci de meci la sală.”

Un comentariu la „Declarații după partida Știința Bacău – Maccabi Rishon 33-22 / Yoav Neeman: ”Aveți un public minunat””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.