EXCLUSIV / Marius Bondar: ”Șansele de calificare? 55-45 pentru noi, fiindcă jucăm ambele manșe acasă”


Pentru a lua pulsul handbaliștilor Științei Municipal Dedeman Bacău înainte de ”dubla” cu Ystads IF, am apelat la Marius Bondar, unul dintre cei mai vechi și totodată valoroși jucători ai grupării băcăuane.
Rep.: Care e atmosfera în sânul echipei npoastre ?

Marius Bondar: Lucrurile s-au mai limpezit după victoria cu Suceava, iar noi sperăm să ducem în continuare o luptă pe două fronturi. Din ce am văzut la suedezi, e o echipă care îmbină experiența cu tinerețea și vor fi două meciuri extrem de grele, mai ales în contextul în care e posibil să jucăm fără Shota și fără Szilveszter.

Rep.: Te-a impresionat în mod deosebit vreun jucător suedez ?

M.B.: Da, șuturile interului lor stânga și portarul titular, care are un CV bogat, am văzut că a jucat și la Barcelona și la Granollers.

Rep.: Tu cum te simți din punct de vedere fizic ?

M.B.: Mă simt foarte bine, sper să fi trecut peste acea întindere pe care am suferit-o la Plopeni. Sper să pot da tot ce am mai bun sâmbătă și duminică pentru a ne califica.

Rep.: Cum apreciezi în procente șansele de calificare ?

M.B.: Deocamdată, din ce am văzut pe video și ținând cont de faptul că i-au eliminat pe cei care ne-au scos din Challenge Cup acum doi ani, pot spune că șansele sunt de 55-45 pentru noi, fiindcă jucăm ambele manșe acasă.

Rep.: Oferă-le spectatorilor câteva motive să umple sala la meciurile cu Ystads.

M.B.: Ceea ce se întâmplă în campionat ne privește întrutotul și suntem responsabili pentru cele două înfrângeri, în special pentru cea de la Plopeni, care a fost una rușinoasă. După cum bine știu cei care cunosc cât de cât echipa și vin mereu la sală, anul acesta e puțin diferit, pentru că trebuie să ne respectăm blazonul de vicecampioni, iar publicul nostru trebuie să înțeleagă că echipa a suferit o transformare. Au venti 4 jucători noi, care trebuie să-i suplinească pe cei care au plecat și e greu, fiindcă e vorba de posturi importante, cum sunt cele de inter și pivot. Noi sperăm să ajungem cât mai rapid pe o linie pe care toată lumea să știe ce are de făcut și să respecte tactica.

5 comentarii la „EXCLUSIV / Marius Bondar: ”Șansele de calificare? 55-45 pentru noi, fiindcă jucăm ambele manșe acasă””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.