Avancronică: HC Odorhei – Știința MD Bacău (duminică, ora 19, în direct pe Digisport 3, live text pe Sport.Bacaul.Ro)


Știința Municipal Dedeman Bacău a plecat la Odorhei pentru a șterge impresia deplorabilă pe care a lăsat-o luni, la Plopeni. E un meci de care pe care pentru vicecampioni, fiindcă o înfrângere i-ar îndepărta aproape decisiv de HCM Constanța, iar lupta pentru titlu riscă să se termine înainte de a începe. Absent în partida pierdută cu CSM Ploiești, Cristian Ghiță e refăcut și va evolua în partida de duminică seara. În ceea ce-l privește pe Marius Bondar, accidentat în jocul de la Plopeni, el a făcut deplasarea la Odorhei, însă utilizarea lui e încă sub semnul întrebării. Meciul HC Odorhei – Știința Municipal Dedeman Bacău va fi arbitrat de cuplul buzoian alcătuit din Vasile Pavel și Marian State.

Celelalte meciuri ale etapei a IV-a: U Transilvania Cluj – CS Caraș-Severin 25-31, CSU Suceava – CSM Ploiești 33-29, Poli Timișoara – Energia Pandurii Tg. Jiu 22-20, Dinamo București – Potaissa Turda 33-41, HCM Constanța – CSM București (duminică, ora 13.30).

4 comentarii la „Avancronică: HC Odorhei – Știința MD Bacău (duminică, ora 19, în direct pe Digisport 3, live text pe Sport.Bacaul.Ro)”

  1. Portocaliule ! pentru transferurile ratate din acest an si pentru faptul ca unii jucatori nu au progresat in ultimii doi ani (ramanand in cadrul lotului, vina apartinand excluxiv politicii manageriale a clubului si in mod special sposorului principal.!!!!!) nu vad de ce sa sustin o echipa care nu are nici o sansa la castigarea campionatului .Sper ca acei principali sponsori daca doresc handbal de performanta europeana sa aduca la echipa jucatori de valoare internationala cu adevarat (a fost o piata buna in Spania si Serbia) ,s-au sa aiba rabdare in formarea unei echipe locale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.