CSU Galați – CSM Bacău 45-51 (12-21, 30-32), în meci amical


Echipele de handbal seniori și juniori III ale CSM Bacău au plecat în sudul țării pentru o serie de partide de verificare. Miercuri la amiază, divizionara secundă CSM Bacău a evoluat la Galați cu colega de serie CSU. Partida s-a desfășurat pe durata a 3 reprize a câte 30 de minute, antrenorul Sebastian Hagiu utilizându-i pe toți cei 13 jucători pe care-i are la dispoziție, inclusiv Bogdan Moisă, împrumutat pentru sezonul viitor de la vicecampioana Știința Municipal Dedeman Bacău. Carali, Șipulin și Anghelov acuză probleme medicale și au rămas acasă, în timp ce Pavel Macovchin întâmpină greutăți cu obținerea vizei.
Iată-i pe jucătorii care au evoluat în amicalul de la Galați: Erhan, Bobeică – M. Bujor 9, Tărîță 8, Bulov 8, Vartic 7, Bahan 6, Zacaciurin 4, Rață 3, Moisă 2, Butnaru 2, Cotinghiu 1, Liță 1.

Echipa de juniori III a clubului CSM Bacău a disputat la rându-i un joc de verficare, învingând pe CSS Galați cu 43-17 (21-9). Tânăra formație băcăuană este alcătuită din M. Rusu, V. Rusu, Taraș, Radu, Atănăsoaie, Doboș, Chiriac, Cernat, Suciu, Ionescu, Oancea, Găman, Hanțaru, Irimia.

În cursul după-amiezii, cele două echipe băcăuane au ajuns la Călărași, acolo unde seniorii vor disputa joi și vineri un turneu alături de CSM Călărași și HC Argeș Pitești, iar juniorii vor evolua în compania celor de la CSS Călărași.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.