Sebastian Hagiu: ”Nimeni nu e titular de drept la CSM Bacău”


La finalul Cupei Municipiului Bacău, competiție la care echipa pe care o pregătește a ocupat un onorant loc 3, antrenorul formației CSM Bacău s-a declarat mulțumit: ”Sunt foarte încântat de evoluția jucătorilor noștri, cu atât mai mult cu cât noi abia ne-am reîntors din cantonament. Ceea ce ne-am propus la acest turneu a fost să facem cât mai puține greșeli tehnice și să dau șansa de a juca întregului lot, astfel încât jucătorii să capete încredere în ei. Ei trebuie să înțeleagă că nimeni nu e titular sigur, cel care este mai bun pe moment acela va juca.”

L-am rugat pe Sebastian Hagiu să facă și o evaluare a jocului echipei în ultimul an de zile. ”Dacă sunt subiectiv, aș spune că jocul a evoluat, însă nu sunt eu cel mai în măsură sa afirme asta. Spectatorii și cei care se pricep la fenomen pot afirma dacă există sau nu o creștere la această echipă. Pot spune că băieții au căpătat o lejeritate în joc și o încredere în propriile forțe”, a spus antrenorul băcăuan.

Despre viitoarea colegă de serie, CSM Călărași, Sebastian Hagiu a precizat: ”E o echipă foarte bună, datorită celor trei-patru jucători de Liga Națională care au venit de la Satu-Mare și a pivotului care a evoluat la HCM Constanța și Medgidia. Este o echipă care practică un handbal bun pe linia de nouă metri, însa noi cu viteza, care este punctul nostru forte, vom încerca să-i punem în dificultate.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.