CSM Moinești – Sport Club Bacău 1-1 / Husein, Ungureanu și Miron sunt noutățile echipei lui Viorel Tănase


Sport Club Bacău a încheiat vineri cantonamentul montan de la Slănic Moldova, iar în drum spre casă a susținut un meci de verificare pe terenul nou-promovatei CSM Moinești. Partida a avut ca principal scop testarea jucătorilor pe care antrenorul Viorel Tănase i-a avut în probe în ultima săptămână de pregătiri. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul băcăuanilor fiind înscris de Husein, în minutul 28. ”Am folosit două echipe diferite și mai mult pe jucătorii pe care-i aveam în probe, să mă pot edifica asupra lor. Majoritatea dintre ei m-au mulțumit, iar unii au și semnat înțelegeri cu clubul nostru”, ne-a spus antrenorul principal al celor de la Sport Club Bacău.

În prima repriză, SC Bacău a jucat în formula: Ariton – Dediu, Adăscăliței, Agache, Carp, Pintea, Dumitriu, Miron, Blănaru, B. Ungureanu, Husein. După pauză, au mai intrat: Răduțoiu, Stoica, Geamăn, Bălăiță, Bamba, Aioanei, Cojocaru, Vasiliu, Vlad, Lazăr și Aghirculesei.

”Deocamdată, ne-am înțeles cu Husein, Bogdan Ungureanu și Miron și așteptăm un răspuns de la Agache”, a precizat Viorel Tănase. Denis Husein (22 de ani) este un atacant care a jucat în sezonul trecut la Farul Constanța, Bogdan Ungureanu (25 de ani) este tot atacant și a evoluat ultima dată la CS Otopeni, iar Cosmin Miron (22 de ani) joacă mijlocaș stânga și vine de la Farul Constanța.
CSM Moinești și Sport Club Bacău se vor întâlni din nou miercuri, 1 august, de la ora 17.30, în faza a II-a a Cupei României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.