FC Botoșani – Aerostar Bacău 1-0 (0-0), într-un meci de verificare


Aflată de o săptămână în cantonament, Aerostar Bacău a susținut miercuri după-amiază, la Câmpulung Moldovenesc, un joc de verificare în compania divizonarei secunde FC Botoșani. Botoșănenii au câștigat la limită, 1-0, grație golului înscris în minutul 77 de fostul vârf băcăuan Cătălin Vraciu. Despre acest meci, antrenorul principal al Aerostarului, Ștefan Apostol, ne-a spus: ”A fost un meci bun din punctul meu de vedere, referitor la partea de angajament și atitudine. Am întâlnit o echipă care se anunță pretendentă la promovarea în Liga I și mă declar mulțumit de aportul jucătorilor. Un lucru îmbucurător este că echipa se află în parametrii preconizați.”
Aerostar Bacău a început în formula: Vizitiu – Varea, Strugariu, Măgirescu, Sârbu, Gucianu, Gândulescu, Tofan, V. Gheorghe, Popa, Berbecie. După pauză, Fane Apostol i-a utilizat pe toți ceilalți jucători pe care îi are la dispoziție.
”Aviatorii” încheie vineri cantonamentul de la Vatra Dornei, iar în drum spre casă vor juca un nou meci de verificare, de data aceasta la Suceava, cu fosta colegă de serie Rapid CFR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.