Pas spre semifinale / SC Bacău – CSS Pașcani 1-0 (0-0)


SC Bacău a făcut un pas important pentru accederea în semifinalele campionatului național de juniori A1. Joi seara pe stadionul „Letea”, juniorii antrenați de Giani Florian au învins la limită, cu 1-0, pe CSS Pașcani. Prima parte a meciului a fost dominată de gazde la capitolul posesie, însă ocaziile le-au aparținut celor din Pașcani, care au lovit bara de două ori.
Repriza a doua a fost cam săracă, singura fază importantă petrecându-se în minutul 72, când Dănilă (intrat cu două minute mai devreme) a pătruns pe flancul stâng, a centrat la bara a doua, de unde Artenie a recentrat în fața porții goale, iar Țupală a reluat cu latul în poartă.
Pentru băcăuani urmează o zi de pauză, ei urmând să joace sâmbătă, de la ora 18, cu CS Gura Humorului, formație care vineri va evolua împotriva celor de la CSS Pașcani.

SC Bacău: Șuștac – Nicodim, Belecciu, Generalu, Pascu – Pavel – Măcălău (55 Țupală), Aghirculesei (70 Dănilă), Reican, Vlad (65 Ilie) – Artenie (75 Dobrea).

UPDATE: CS Gura Humorului – CSS Pașcani 2-1 vineri seara, iar Sport Club Bacău are nevoie de victorie sâmbătă pentru calificarea în finala zonei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.