Primăria o preia pe FCM Bacău doar gratis și fără datorii la fisc


Municipalitatea a reacționat miercuri la propunerea finanțatorului echipei FCM Bacău. Iată comunicatul remis de Primăria Bacău:
Urmare a declaraţiilor publice şi a adresei oficiale cu nr 30841/14.06.2012, înaintate instituţiei noastre de către AS FCM Bacău, prin care se doreşte preluarea de către municipalitate a echipei de fotbal FCM Bacău, Primăria municipiului Bacău face următoarele precizări:

Instituţia noastră este interesată de performanţele sportive ale tuturor echipelor băcăuane, inclusiv a celor de fotbal. Acest interes este evident şi s-a materializat de-a lungul ultimilor ani în obţinerea unor performanţe remarcabile, unice în istoria sportului băcăuan, echipele de handbal băieţi şi volei fete fiind doar două exemple în acest sens,

”Urmare a faptului că Asociaţia FCM Bacău are datorii la buget în sumă de circa două milioane de euro, aşa după cum reiese din adresa cu nr. 59219/20.06.2012, remisă instituţiei noastre de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice, sumă la care se adaugă şi un milion de euro cerut de patronul acestei echipe, Dumitru Sechelariu, Primăria municipiului Bacău exclude orice înţelegere de acest fel pentru preluarea echipei de fotbal.

Deşi, timp de 15 ani băcăuanii au plătit lună de lună pentru această echipă, prin spaţiile comerciale, bunuri publice, care s-au aflat în folosinţa lui Dumitru Sechelariu, astăzi aflăm că echipa are datorii la buget de circa două milioane de euro.

Considerăm că, întâi de toate, patronul echipei, Dumitru Sechelariu, trebuie să-şi rezolve problemele financiare şi să înapoieze toţi banii pe care-i datorează cetăţenilor acestui oraş, plătindu-şi toate taxele şi impozitele datorate.
Nu în ultimul rând, ţinând cont că Dumitru Sechelariu a preluat gratuit clubul de la municipalitate, pe când acesta activa în Divizia A, cu întreg palmaresul şi istoria în spate, ar fi moral ca aceasta să-l cedeze, la fel, gratuit, şi fără datorii, cetăţenilor acestui oraş, în acest caz municipalitatea fiind interesată să găsească soluţii de redresare a echipei FCM Bacău.”

Ionuţ Tomescu
Purtător de cuvânt

8 comentarii la „Primăria o preia pe FCM Bacău doar gratis și fără datorii la fisc”

    1. sa o primeasca Primaria cu datorii?? destept esti mai alex…omul da gaura de 3 mil de Euro si noi prostii sa platim pentru afacerile lui?? sa scoata banii investiti in EMD si sa plateasca datoriileee la Fisc !!!
      sa raspunde pentru tot ce face…la fiecare ne vine randul !!

  1. daca sechelariu si-a insusit gratis echipa cand era primar,atunci tot gratis trebuie sa o redea municipalitatii!

  2. Cata minte au unii.. Bai ala care ai bani de aruncat, fa o cheta pt SECHE, si numai dupa ce-si achita datoriile, ca orice cetatean (asta nu e un favor, e o datorie), atunci sa o cedeze frumusel, k a luat caimacul ani buni. Cu prosti ca voi, chiar o sa ajungem tara africana.

  3. mai bine cu banii respectivi se izoleaza blocuri…se pot construi parcari…spatii verzi…..sechelariu sa isi plateasca datoria !!

  4. Sa vina fiscul si sa ii puna sechestru pe … ce mai are, eventual sa ii ia si firma de transport public, sa acopere gaura care a facut-o apoi sa dea echipa primariei. Si sunt sigur ca adunci nu o sa mai vrea sa o dea. O s-o vanda si pe 20 RON numai ca sa-si mai traga niste bani.

  5. Cum s-ar putea face finantarea de catre Primarie, cand, de la 1 iulie 2012, toate cluburile din tara, din toate ligile, au obligativitatea sa devina cluburi private ? Mai exista si prevederile (UEFA) care nu permit promovarea timp de 3 ani in liga 1, legate de anumite tipuri de schimbari in acte (sediu, conducere, denumire etc)…

  6. CINE AI FOST CI CINE ESTI? RAU AI FACUT RAU AI GASIT. NE PACALEAI CU MESE PRIN PARCURI, INTRAREA GRATUITA LA STADION….OARE DE CE? SA TI MAI SPUN CEVA, DACA ERAI OM STI UNDE ERAI…ASA ESTI CINE ESTI.
    sa plateasca, si sa isi ia echipa si numele in groapa. stadionul municipal dumitru sechelariu. ce idiot inca traieste. bine ca nu a inlocuit orasul bacau, cu dumitru sechelariu. sa plece din bacau si sa ne lase in pace. ce rau poti sa mai faci cetatenilor din bacau, dl. seche? sa isi aduca aminte cetatatenii din bacau ce scandal a facut cu bartolo, si fraierul a crezut ca daca are puterea in mana (primar a bacaului), face ce vrea si cu legea.
    in vine sa rad :), cum fura alti milioane si cand sunt condamnati la puscari, se sinucid, fac stop cardic. cand ai furat nu te ai gandit si la asta. ai crezut ca suntem toti prosti. asta spune tot…..ce fel de om esti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.