EXCLUSIV / Băcăuanii au marcat 18 goluri în victoria naționalei cu Belgia


Naționala de handbal masculin a României a învins vineri, la Rishon Lezion (Israel), fără probleme echipa Belgiei, în primul joc din grupa C de calificare la preliminariile ”europenelor” din 2014. Selecționata pregătită de Eliodor Voica s-a impus cu 35-19 (14-9), la capătul unui joc în care Ghiță, Dospinescu și Rotaru au marcat de 18 ori.
”Am avut un început mai ezitant, dar în repriza a doua am pus lucrurile la punct și am câștigat la o diferență care ne scutește de alte comentarii”, ne-a declarat Colin Voica.
România a evoluat în formula: Popescu, Ciobanu – Ghiță 8, Rotaru 5, Dospinescu 5, Fenici 5, Novanc 4, Mihalcea 3, Csepreghi 2, Șimicu 2, Talas 1, Ghionea, Irimescu, Păiuș, Acatrinei, Sabou.

Sâmbătă, de la 17.30, România va întâlni Irlanda, echipă surclasată vineri de Israel cu 49-10. ”Din ce am văzut ieri, nu vom avea niciun fel de probleme în meciul de sâmbătă, cu Irlanda. Meciul important va fi duminică, împotriva echipei gazdă, una foarte ambițioasă și care dă totul în fața propriului public. Israelienii nu alcătuiesc însă o echipă de speriat, important e ca noi să tratăm jocul cu seriozitate pentru a ne atinge primul dintre obiectivele pe care ni le-am fixat”, ne-a spus Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.