La relanti / CSM Bacău – Politehnica Iași 31-15 (13-4), în Divizia A de handbal masculin


La ultima vizită în Bacău, Politehnica Iași a fost spulberată de Știința II în 6 jucători tot meciul și cu portarul Erhan pe post de pivot, băcăuanii impunându-se atunci cu 43-25. La un an și o lună de la pățanie, ieșenii s-au prezentat în Sala sporturilor din Bacău cu un lot ce părea format din membri ai Asociației Iubitorilor de Shaorma, o parte din aceștia suferind și de grave tulburări comportamentale (cazul cetățeanului Oniga). Chiar dacă au pierdut la o diferență rezonabilă față de diferența de valoare dintre cele două echipe, oaspeții au mai făcut o nefăcută, ratând nu mai puțin de 8 (opt) aruncări de la 7 metri.

Cât privește echipa băcăuană, finalul de sezon pare a fi o competiție între cei doi portari, care se întrec în evoluții de excepție și e clar că atât Erhan, cât și Grigoraș ar avea loc la orice echipă din Liga Națională. Chiar dacă s-a mai greșit la finalizare, handbalul etalat de tinerii băcăuani a fost în cele mai multe momente unul plăcut, rapid, care a confirmat că CSM Bacău e de departe cea mai valoroasă echipă din serie. Rămâne de văzut ce va fi la barajul de promovare, dar media de vârstă foarte scăzută a formației băcăuane spune că o promovare ar fi prematură, diferența de nivel dintre primele două ligi fiind destul de mare, fără ca asta să însemne că Grigoraș & compania ar trebui să se dea deoparte la turneul de accedere în Liga Națională.

CSM Bacău: Erhan (21 interv.), Grigoraș (11 interv.) – M. Bujor 6, Anghelov 4, Macovchin 3, Cotinghiu 3, Zacaciurin 3, Vartic 3, Bahan 2, Zvanciuc 2, Șipulin 2, Carali 2, Tărîță 1, Bulov, Folescu. Antrenor: Sebastian Hagiu.

Politehnica Iași: Mitrofan (17 interv.), Torică (2 interv.) – Oniga 4, Burdun 3, Sahîn 3, Șt. Dumitrache 2, Lăpușneanu 1, G. Dumitrache 1, Ciobanu 1, M. Dospinescu, Nedelcu, Ciocoiu, Sabău. Antrenor: Florin Spiridon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.