Eliodor Voica: ”Băieții au rezistat presiunii și jocului dur”


Antrenorul Eliodor Voica a ținut să-și felicite elevii atât pentru victoria de duminică, de la București, cât și pentru titlul de vicecampioni adjudecat cu patru etape înainte de finalul sezonului.
Rep.: Cum a fost meciul de la București, unul pe muchie de cuțit ?

Eliodor Voica: Era firesc să fie așa și eu cred că ne-am așteptat cu toții la un meci tare, dată fiind poziția din clasament și nevoia mare de puncte a echipei gazdă. A ieșit un meci mai puțin spectaculos, dar ambele echipe merită felicitate pentru modul cum s-au bătut. Vizavi de felicitările adresate băieților noștri, aș menționa faptul că au rezistat presiunilor, jocului dur, iar asta înseamnă că începem să ne maturizăm.

Rep.: Faza de atac a cam scârțâit în prima repriză ?

E.V.: Aș putea spune că ambele faze au scârțâit în prima repriză. Am revenit, în schimb, în repriza a doua, pe un joc bun făcut de Ramba, Ghiță, Iancu și am reușit să facem diferența. Bineînțeles, nu trebuie uitată faza de apărare, care a mers bine în a doua repriză.

Rep.: Se poate spune că a fost o victorie a ”lupilor tineri” ?

Rep.: Nu știu dacă e pe deplin adevărat. Chiar dacă, de foarte mult timp, eu fac tot felul de schimbări, acest lucru va da roade mai devreme sau mai târziu. Când spun lucrul acesta, mă refer la faptul că jucătorii tineri de care aminteai au venit din urmă și ușor-ușor s-au impus și și-au făcut loc în echipă. Îl avem pe exemplu pe Iancu, ale cărui evoluții din ultimele partide au fost remarcabile, atât în atac, cât și în apărare.

Rep.: Deși obiectivul a fost atins, se pare că nivelul de concentrare al băieților a rămas la cote înalte.

E.V.: Ăsta e un lucru care mă bucură și pentru care vreau să le mulțumesc băieților, fiindcă au înțeles ceea ce le cer de mai mult timp, acest profesionalism demonstrat prin maniera și atitudinea cu care trebuie abordate toate jocurile. Fără să fiu lipsit de modestie, vreau să spun că nu e puțin lucru faptul că am acumulat un număr de puncte care să ne asigure locul 2 cu patru etape înainte de finalul campionatului, iar meritul le aparține acestor sportivi.

7 comentarii la „Eliodor Voica: ”Băieții au rezistat presiunii și jocului dur””

    1. de unde ai dedus tu asta ? eu cred ca sincer ca a avut parte de multa sustinere si respect la bacau…..fii mai explicit te rog !

  1. Am fost unul dintre cei care s-a indoit de Eliodor Voica la venirea sa la Bacau. Acum, nu pot sa spun decat JOS PALARIA, COLIN !!!

  2. va felicit pt locul 2 din campionat,dar sincer,cred ca acest club trebuie sa puna altfel problema in anii urmatori.este un rezultat bun,dar avand in vedere investitiile in club,jucatori etc si lipsa echipelor omogene si de valoare din campionatul nostru,eu cred ca bacaul de la anul trebuie sa aiba ca singur obiectiv titlul.pt ca,sa fim sinceri,la ce lot aveti ar fi fost si culmea sa nu prindeti locul 2,echipele de sub locul 2 sunt f slabe valoric.uitati-va numai cine e pe locul 3,suceava,care in mod normal si daca va treziti cu noaptea-n cap ii bateti la cel putin 5 goluri.cred ca aveti puterea sa va bateti cu constanta,iar daca nu luati titlul anul viitor,luati-o ca un esec,e timpul ca locul 1 sa vina si in moldova.numai bine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.