VICECAMPIONII / CSM București – Știința MD Bacău 24-25 (10-9)


Știința Municipal Dedeman Bacău și-a respectat blazonul și s-a impus în deplasarea de la CSM București, la capătul unui joc pe muchie de cuțit. După o primă repriză în care apărarea băcăuană a funcționat foarte bine dar atacul a scârțâit, gazdele au intrat la cabine cu avantaj minim. Imediat după pauză, Știința a trecut pentru prima oară la conducere după ”dubla” lui Ionuț Ramba, desprinzându-se și la 3 lungimi de adversară. Cu toate acestea, finalul a fost unul dramatic, cu ultimul atac aparținând CSM-ului însă, din fericire, s-a încheiat cu bine pentru Știința, care a obținut cea de-a șaptea victorie în deplasare din acest sezon. Cu acest succes, Știința Municipal Dedeman Bacău și-a asigurat și matematic titlul de vicecampioană, cea mai bună performanță din istoria echipei.

CSM București: Irimuș, Makaria – Fotache 6, Daninfeld 5, M. Răpciugă 4, Savenco 2, Stăncioiu 2, Cristescu 2, R. Răpciugă 1, Miroiu 1, Stoica 1. Antrenor: Robert Licu.

ȘTIINȚA: Tevzadze, Laufceac – Ghiță 7, Ramba 4, Dospinescu 3, Iancu 3, Păunică 3, Rotaru 2, Gurkovsky 1, Iacob 1, B. Voica 1, Manea, Kurilenko, Sipos, G. Bujor. Antrenor: Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.