Gheorghe Poenaru: ”Important e ca echipa să aibă liniște și să-și vadă treabă în continuare, problema mea poate să treacă pe planul doi”


La finalul partidei câștigate de FCM Bacău la Snagov, antrenorul Gheorghe Poenaru și-a felicitat elevii și a spus că va avea o discuție cu patronul echipei, în urma căreia ar putea renunța. Referitor la meciul de duminică, tehnicianul băcăuan a spus: ”Chiar dacă scorul pare clar și putea fi mult mai clar, asta nu înseamnă că n-am avut probleme, atât din cauza noastră, cât și din cauza adversarilor. Am ratat foarte mult, am făcut și greșeli pe care n-ar fi trebuit să le facem, dar trebuie să luăm partea bună a lucrurilor, adică victoria, fiindcă acesta era obiectivul nostru – să câștigăm la Snagov și să ne îndepărtăm de zona periculoasă a clasamentului. Din acest punct de vedere, vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine și pentru rezultat. Am făcut un pas foarte important, însă mai avem multe meciuri grele, dar faptul că am câștigat cele trei jocuri împotriva echipelor aflate în subsolul clasamentului, Dinamo II, Gloria Buzău și FC Snagov, este foarte bun pentru noi.”
În ceea ce privește reproșurile pe care i le-a adus patronul echipei, Gheorghe Poenaru a precizat: ”Am avut o discuție după meciul cu Buzăul și probabil că vom mai avea o discuție astăzi sau mâine pentru a lămuri toate lucrurile. Cel mai important e ca echipa să aibă liniște și să-și vadă treabă în continuare, problema mea poate să treacă pe planul doi. În orice caz, cel târziu luni voi lua o hotărâre.”

2 comentarii la „Gheorghe Poenaru: ”Important e ca echipa să aibă liniște și să-și vadă treabă în continuare, problema mea poate să treacă pe planul doi””

  1. daca pleaca Poenaru o sa vina Popovici care o sa-si completeze CV-ul cu inca o retrogradare, in C … pleaca seche !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.