Obiectiv îndeplinit: Știința Bacău – Rapid București 3:0 (21, 21, 20)


Așa cum au promis, studenții băcăuani au luptat cu îndârjire pentru fiecare minge, și au demonstrat că victoria de săptămâna trecută de la București nu a fost doar un simplu accident. Motivați să evite suspansul disputării unei a treia partide, decisive, pe terenul rapidiștilor, elevii lui Păduraru au jucat la turație maximă pe toată durata meciului, ca o adevărată echipă. Deși s-a terminat în 3 seturi, disputa a fost una echilibrată, cu o echipă oaspete agățându-se de orice minge. Ghinionul lor este că s-au lovit de o echipă a Științei super motivată, foarte bine organizată pe toate planurile. Aflați într-o  bună dispoziție de joc, studenții au oferit numeroase momente spectaculoase spectatorilor prezenți la sală, aflați și ei în număr mai mare decât de obicei. Primele două seturi s-au decis în a doua lor jumătate, acolo unde gazdele au fost mai inspirate și au avut o stâpănire de sine superioară experimentaților jucători bucureșteni. În setul trei, Știința a condus cu 17-12, dar oaspeții au avut o răbufnire de orgoliu și s-au apropiat la 17-19. N-a fost loc de surprize însă, deoarece băcăuanii au gestionat cu mare atenție finalul de set și și-au apropiat victoria, reușită ce îi califică, pentru al doilea an consecutiv, la turneul de promovare în Divizia A1. Să sperăm că vor primi sprijinul necesar și ca vor reuși să readucă Bacăul în primul eșalon al țării, pentru că au demonstrat că se poate.

Știința: Popescu, Marciu, Cartacuzencu, Gal, Stîngu, R.Lazăr și Iagăru-libero. Au mai evoluat: Ursache și Stănoiu. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu

Rapid: Găvan, Oancea, Roșu, Toma, Ciosa, Adam și Dănălache – libero. Au mai evoluat: Mehedințeanu, Stan, Arsene și Ionescu. Antrenor: Aurel Ioniță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.