Știința MD Bacău – CSM Bacău 47-34, în meci amical


Profitând de lunga pauză competițională cauzată de reunirea loturilor naționale de seniori și tineret, cele două echipe băcăuane de handbal masculin au disputat miercuri la prânz o partidă de verificare. Știința a fost lipsită de aportul a nu mai puțin de 6 jucători: Ghiță, Dospinescu, Rotaru (la lotul de seniori), Ramba, Iancu (la România B) și Laufceac (accidentat). De partea cealaltă, CSM Bacău nu a contat pe serviciile lui Mihai Cotinghiu, convocat la naționala de tineret, dar nici pe cele ale antrenorului Nicolai Gomeniuc, aflat în concediu medical după unele surse, demis conform altora.
Deși în efectiv redus, echipa de Ligă Națională a obținut o victorie la scor, 47-34, după ce la pauză handbaliștii conduși de pe margine de secundul Stelian Bursuc conduceau cu 28-17.

ȘTIINȚA: Tamaș, Tevzadze – B. Voica 10, Bondar 9, Păunică 6, Sipos 6, G. Bujor 5, Kurilenko 4, Manea 3, Iacob 2, Gurkovsky 2.

CSM: Grigoraș, Erhan, Șanin – Zvanciuc 5, Bulov 5, Carali 5, Vartic 4, Șipulin 3, Tărîță 3, Bahan 2, M. Bujor 2, Zacaciurin 2, Folescu 2, Macovchin 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.